Ограничава се движението по част от ул. „Августа Траяна“ в Стара Загора до 31 август 2022 г.

Въвежда се временно ограничение на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително-монтажните работи по проект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Стара Загора – северна част“, изпълняван от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на дейностите по ул. „Августа Траяна“, в участъка от ул. „Хаджи Димитър Асенов“ до бул. „Руски“, от 11 юли до 31 август 2022 г., се преустановява и движението на обществения транспорт. Тролейбусна линия № 2 и автобусни линии № 15 и № 23 ще се движат по обходен маршрут, както следва:

  • по направление от стадион „Берое“: ул. Августа Траяна“ – ул. „Св. Отец Паисий“ – ул. „Ген. Столетов“
  • по направление към стадион „Берое“: ул. „Ген. Столетов“ – ул. „Св. Отец Паисий“ – ул. Августа Траяна“.

Спирки „Жабките“, „Кипарис“, ДНА и „Детска поликлиника“ няма да се обслужват от тролейбусна линия № 2. Спирки „Жабките“, „Кипарис“, „Териториална дирекция на НАП“, „Ремиза“, РПС и „Младежки дом“ няма да се обслужват от автобусни линии № 15 и № 23 . Ще бъдат обособени временни спирки по ул. „Св. Отец Паисий“ – в участъка между ул. „Васил Левски“ и ул. „Боруйград“.

sign

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: