Промени в уличното движение в Стара Загора заради работа по водопроводната и канализационна мрежа в града

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните дейности по обект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Стара Загора – северна част“, изпълняван от местното ВиК дружество, от 13.07.2022 г. се променя режима на работа на светофарната уредба, регулираща движението на кръстовището на бул. „Руски“ и ул. „Августа Траяна“.

traffic light

Тя ще работи в режим „жълта мигаща светлина“. През този период всички участници в движението са длъжни да се съобразяват с въведената с пътни знаци временна организация на движение.

Община Стара Загора апелира шофьорите да бъдат внимателни и се извинява на жителите и гостите на града за причиненото неудобство.


Ограничава се движението на обществен транспорт по част от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ в Стара Загора

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните дейности по обект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Стара Загора – северна част“, изпълняван от местното ВиК дружество, от 15.07.2022 г. до 29.07.2022 г. се спира движението на обществен транспорт по западното пътно платно на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ в участъка от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Ген. Столетов“.

Движението на превозните средства на обществения транспорт в посочения участък ще се осъществява двупосочно по източното пътно платно на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ – по една лента в посока.

Спирка РПС няма да обслужва обществения транспорт.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg