Beerфестът в Стара Загора започва с любимците на рокфеновете БТР

Beerфестът в Стара Загора започва с любимците на рокфеновете БТР

Любимците на рокфеновете в България БТР ще повишат градуса на емоциите на присъстващите на Beerфеста в Стара Загора. Известната група ще свири на 2 октомври от 20:30 часа в парк "Пети октомври". Община Стара Загора организира за първи път тази година бирен форум за празника на града – 5 октомври, заедно с местната пивоварна „Загорка".

Преди БТР публиката ще подгреят Анна Пешева с Braveband.

Най-мащабният бирен фест у нас ще превърне града в Столица на бирата за 10 дни – от 2 до 11 октомври. На сцената ще се изявят общо 14 любими рок и поп банди със солидно старозагорско присъствие - Perfect Stranger, Brave Band и Анна Пешева, Стела Петрова, Гено Господинов, Overground Brass Band, Dream Team и много други. Wickeda ще покажат, че в тяхната компанията освен кафе, може да се пие и бира. Svetlio & The Legends ще закрият Beerфестът на 11-и октомври.

Beerфестът‬ в Стара Загора обещава много рок, бира, игри с награди и приливи на добро настроение. Eдна от най-добрите млади български банди „Jeremy?“ ще застане на сцената на ‪Beerфестът‬ на 10-и октомври. Ogi*23 ще бъдат в Стара Загора на 3-и октомври, за да се присъединят към купона.

До сцената в градската градина от 17:00 часа, на 2 октомври, ще се проведе пресконференция на организаторите.

На 5 октомври е големият концерт от 18:30 часа на площада пред общината е под наслов „Аз обичам Стара Загора“. В него ще се изявят „Комиците“ с Любо Нейков, Ненчо Илчев, Петьо Петков, Влади Ампов – Графа, Михаела Филева, Вензи и Били Хлапето.

Програма на бирения фест

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24