Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на „Овергаз“

Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали относно некачествено възстановяване на уличните настилки след изпълнени от „Овергаз мрежи“ АД строително – монтажни работи по полагане на захранващи газопроводи и отклонения до консуматори, днес беше изпратено уведомление до изпълнителния директор на дружеството, съобщиха от пресцентъра на Общината.

С него се прекратява действието на издадените от Общинска администрация „Предписания за срока и условията на възстановителни работи след разкопаване при ново строителство, ремонти и присъединяване“.

В писмото се казва още, че до пълното и качествено възстановяване на всички настилки, попадащи в обхвата на изпълняваните участъци, няма да бъдат издавани нови предписания.

В утрешния ден предстои работна среща между кмета на Стара Загора Живко Тодоров и управителя на местното ВиК дружество инж. Росен Найденов по същите теми.

stop

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24