В памет на защитниците на Стара Загора

Стара Загора ще почете героизма на всички, които са били част от боевете за града преди 145 години. На 31 юли от 9:30 часа, в знак на почит и признателност, едновременно ще бъдат поднесени цветя пред Паметника на Трета опълченска дружина и подп. Калитин, Паметника на защитниците на Стара Загора 19 юли 1877 г., Паметника на загиналите във войните старозагорци, Мавзолей – костница 19 юлий 1877 г., Паметника на загиналите българи и руси в Старозагорския и Джуранлийския бой 19/31 юли 1877 г. и Паметника на участниците в Старозагорското въстание.

pametnik 1

На Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“, от 10:00 часа, отбелязването на паметната дата ще започне със Заупокойна молитва. Водещ на събитието ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема