Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предлага гъвкава билетна политика в полза на гражданите

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще предложи на общинските съветници в града да гласуват предложение, с което да бъде подобрена билетната политика на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД. Предложението включва нов вид билети – 30-минутен с право на прекачване на територията на града, който да струва 1,60 лв., както и годишна поименна карта с неограничени пътувания, която да бъде на цена от 365 лв.

От 1 август, по искане на транспортното дружество, превозният документ в града е на единична цена от 1,50 лв. и не включва опция за прекачване. Билетите, важащи 60 минути и с възможност за прекачване в Стара Загора, са на цена от 2 лева. Важащите 120 минути са на цена от 2,50 лв., а до 24 часа - на стойност 5 лв. Ще бъдат прецизирани и цените за пакет от 10 еднократни билета – 14 лв., 30 – 39 лв. и 60 на цена от 72 лв.

В автобусите се продават единствено билети за еднократно пътуване. Всички останали билети, пакети и годишни карти ще може да се закупуват от приложението, както и от билетните центрове и стационарните TVM машини.

55 avtobusa

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24