Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предлага гъвкава билетна политика в полза на гражданите

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще предложи на общинските съветници в града да гласуват предложение, с което да бъде подобрена билетната политика на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД. Предложението включва нов вид билети – 30-минутен с право на прекачване на територията на града, който да струва 1,60 лв., както и годишна поименна карта с неограничени пътувания, която да бъде на цена от 365 лв.

От 1 август, по искане на транспортното дружество, превозният документ в града е на единична цена от 1,50 лв. и не включва опция за прекачване. Билетите, важащи 60 минути и с възможност за прекачване в Стара Загора, са на цена от 2 лева. Важащите 120 минути са на цена от 2,50 лв., а до 24 часа - на стойност 5 лв. Ще бъдат прецизирани и цените за пакет от 10 еднократни билета – 14 лв., 30 – 39 лв. и 60 на цена от 72 лв.

В автобусите се продават единствено билети за еднократно пътуване. Всички останали билети, пакети и годишни карти ще може да се закупуват от приложението, както и от билетните центрове и стационарните TVM машини.

55 avtobusa

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber