Отново ще пръскат срещу комари в Стара Загора

Нa 9 август след 21:00 часа на територията на град Стара Загора ще се извърши масова обработка срещу комари. Тя ще бъде изпълнена от фирма „ДДД Експерт Контрол “ ЕООД. Площите ще бъдат третирани с препарат Цитрол 10/4 УЛВ. При неблагоприятни метеорологични данни, планираната обработка ще бъде проведена през следващия подходящ работен ден, информираха от пресцентъра на Община Стара Загора.

От фирмата уведомяват собствениците на пчелни кошери, да предприемат мерки по опазване здравето на пчелите по време на мероприятията и 24 часа след тях.
Обработката ще се осъществи с помощта на специализирани генератори за топъл аерозол от ново поколение, с голям дебит, монтирани на високо проходими автомобили.
Генераторите възпроизвеждат гъст бял дим, който прониква на местата, в които се укриват вредителите. Хората трябва да затворят прозорци и врати, за да предотвратят навлизането на дима в своите домове.

Предварителният график по административни бюра е:

  • 21:00 часа – Лозенец
  • 21:00 часа – Кольо Ганчев
  • 21:30 часа – Железник
  • 21: 30 часа – Зора
  • 22:00 часа – Запад
  • 22:00 часа – Изток
  • 23:00 часа – Център.


mosquito

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber