КНСБ застава зад кандидатурата на Живко Тодоров за втори кметски мандат в Стара Загора

Синдикалният актив на КНСБ в Стара Загора застава зад кандидатурата на настоящия кмет на общината Живко Тодоров за втори управленски мандат в изборите за местна власт в Община Стара Загора на 25 октомври 2015 година.

"Това наше решение е израз на изграденото взаимно доверие и предсказуемост на действията, на желанието ни за запазване, задълбочаване и доразвиване на постигнатото през следващия мандат, като се ангажираме да си сътрудничим ефективно за постигане на нови конкретни резултати. Считаме, че позицията ни е почтена и принципна, която ще намери подкрепа в голяма част от гражданите, искрено, загрижени за доброто бъдеще на Община Стара Загора" - се казва в декларацията.

Членовете на КНСБ изразяват увереност, че Живко Тодоров ще продължи добрия модел на управление на Община Стара Загора, наложен през предходния управленски мандат.

knsb podkrepa jivko todoroz

КНСБ застава зад кандидатурата на Живко Тодоров за втори кметски мандат в Стара Загора

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор