Започва второто издание на офроуд състезанието "Загора Трофи"

Започва второто издание на офроуд състезанието "Загора Трофи"

Кандидатът за кмет за втори мандат Живко Тодоров ще даде старт на офроуд състезанието „Загора Трофи" на 2 октомври 2015 г. от 17:30 часа. Събитието ще се състои на паркинга на Парк Мол Стара Загора. Над 50 екипажа ще вземат участие във второто издание на надпреварата.

Тя ще се проведе в събота и неделя (3 и 4 октомври), в района на мотополигона до село Хрищени. В нея ще участва и 22-годишният Николай Стефанов, вицешампион на Австрия за 2015 г. по дрифт в клас серийни автомобили, който представихме в информационния сайт www.infoz.bg.

В 18:00 часа Живко Тодоров ще присъства в Регионална библиотека "Захарий Княжески" на представянето на книгата „Живи спомени“, която събира документирани разговори и фотографии на девет кметове на Старо Загора. Идеята за издаването й е на кмета Живко Тодоров (2011 - 2015 г.) и се ражда по време на регулярните му срещи с неговите предшественици в началото на всяка нова година.

По-късно в парк „5 октомври“, ще бъде открит официално и Beerфестът - най-мащабният бирен фест в България, който ще превърне Стара Загора в Столица на бирата за 10 дни.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор