10 дена бира и рок в парк "Пети октомври" в Стара Загора

10 дена бира и рок в парк "Пети октомври" в Стара Загора

От 2 до 11 октомври в парк "Пети октомври" в Стара Загора се провежда Beerфестът, организиран от Общината и с подкрепата на пивоварна "Загорка". Най-пивкият празник започна с много музика и настроение. Преди концерта на БТР, за многобройната публика пяха Анна Пешева и Braveband.

"Решихме след няколкогодишно прекъсване да възстанови бирения фестивал и основната заслуга за това е на кметът Живко Тодоров" - заяви по време на официалното откриване временно изпълняващият длъжността кмет на Стара Загора Йордан Николов. Живко Тодоров, който е кандидат за втори кметски мандат, посети за кратко събитието.

До 11 октомври на сцената в парка ще се изявят общо 14 любими рок и поп банди със солидно старозагорско присъствие - Perfect Stranger, Brave Band и Анна Пешева, Стела Петрова, Гено Господинов, Overground Brass Band, Dream Team и много други. Wickeda ще покажат, че в тяхната компанията освен кафе, може да се пие и бира. Svetlio & The Legends ще закрият Beerфестът на 11-и октомври.

Beerфестът‬ в Стара Загора обещава много рок, бира, игри с награди и приливи на добро настроение. Eдна от най-добрите млади български банди „Jeremy?“ ще застане на сцената на ‪Beerфестът‬ на 10-и октомври. Ogi*23 ще бъдат в Стара Загора на 3-и октомври, за да се присъединят към купона.

beerfest

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg

На подобна тема