Шарлийз Терон

Шарлийз Терон и Шон Пен: Една година любов и разбирателство

Откакто преди малко повече от година Шарлийз Терон и Шон Пен разкриха публично връзката си, актьорите неизбежно са сред обичайните заподозрени в светските хроники. И все пак, по-често става въпрос за слухове, догадки и папарашки жълтини, тъй като двамата дават изявления изключително рядко и избягват да коментират личните си взаимоотношения.

teron 1Именно поради този факт последното интервю на Шарлийз буди изключително широк интерес. В новия брой на Esquire южноафриканската красавица говори открито за любовта си към Шон Пен, а в допълнение подарява на почитателите си и гореща фотосесия.

39-годишната актриса признава, че първоначално е била привлечена изцяло физически от 54-годишния си любим: “Аз съм много, много, адски много щастливо момиче. Той е невероятно секси! Как му казвате на това в журналистически стил? 40-годишна жена се държи като 16-годишно момиче? Истината е, че ако преди няколко години някой ми бе казал, че това ще ми се случи, щях да отвърна с “Гледай си работата!” Днес обаче не мога да спра да се усмихвам.”

charlize theron - sean pennНа въпроса дали двамата мислят за сватба обаче Шарлийз Терон отговаря далеч по-сдържано, обяснявайки, че двамата се радват на момента: “Бракът така или иначе винаги е бил нещо странно за мен. Много по-важно е да се наслаждавам на всеки един ден, прекаран със сина ми и с близките ми. С Щон сме приятели от 20 години. Той беше женен, аз имах дълга връзка… Нашите отношения се дължат на взаимно уважение, както и на общата ни страст към правенето на филми, разбира се.”

infoz autor Гергана Няголова, www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24