"Берое" продължава зимната си подготовка в Турция

Отборът на „Берое“ замина на 3 февруари 2016 г. за втората част от зимната си подготовка, която ще се проведе в Турция. Тимът отпътува рано сутринта с клубния си автобус, а първа спирка ще бъде град Къркларели, където по-късно днес ще се играе и първата проверка на турска земя.

Беройи заминаха за ТурцияСъперник е местният „Къркларелиспор“, а мачът на стадион „Ататюрк“ ще започне в 15 часа. Веднага след срещата „беройци“ ще отпътуват за Истанбул, от където е полетът до курорта Алания. По традиция „зелените“ ще бъдат в хотел „Голд сити“, който ще приеме отбора за трети път. Комплексът предлага чудесни условия и самостоятелна база за тренировки, съобщиха от пресцентъра на клуба.

Втората проверка в Турция ще бъде на 6 февруари срещу националния отбор на Румъния. Престижната контрола ще се играе в Белек от 17 часа. До края на лагера са планирани още две контроли – на 9 февруари срещу казахстанския „Акжаик“ (Орал) и на 11 февруари с грузинския „Саповнела“ (Терджола). Часовете за тези два мача ще бъдат обявени допълнително.

Групата на „Берое“ за лагера в Турция:

  • вратари: Благой Макенджиев, Илко Пиргов, Михаил Михайлов
  • защитници: Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Иво Иванов, Венцислав Василев, Емин Ахмед
  • полузащитници: Атанас Зехиров, Кирил Личев, Неманя Милисавлевич, Стивън Петков, Игор Джоман, Том, Елиаш, Георги Сърмов
  • нападатели: Георги Андонов, Спас Делев, Георги Божилов, Исмаил Иса, Станислав Костов, Бенджамин Морел.

infoz autor www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)

Теми: