Ивайло Йорданов: Ще направим всичко, за да продължи „Берое” в Лига Европа

Очакваме труден мач с оглед на това, че в Стара Загора ХИК постигна добър резултат и са фаворити в утрешния мач. Ние не сме се предали и ще направим всичко възможно да постигнем един добър резултат и да продължим.

Това заяви треньорът на „Берое“ Ивайло Йорданов на традиционната пресконференция преди мача в Лига Европа. Срещата ХИК – „Берое“ започва в 19 часа българско време на 21 юли в Хелзинки и ще се предава пряко по Diema Sport 2, съобщиха от пресцентъра на ПФК "Берое".

„Не ни изненада нищо. Нямахме толкова късмет колкото очаквахме. Естествено футболът не е до късмет, а до възможности. ХИК използва едно невнимание в нашата отбрана и отбеляза гол. Опитахме след това да изравним и победим. С оглед на турнирния резултат ХИК постигна това, което искаше и взе добър резултат“ – обясни треньорът.

„Ние наблюдавахме отбора на ХИК. Знаехме кои са силните и слабите страни. Тактиката, която търсихме за мача е да отбележим първи, а не да догонваме в резултата. Знаем, че ХИК е изключително стойностен отбор, който всяка година играе в Европа, независимо дали в Лига Европа или Шампионската лига където беше преди време. Ще направим всичко възможно да продължим“ – каза още той.

„След първия мач се подготвихме целенасочено за този двубой. Тактиката, която ще изберем за утре не бих желал да я коментирам тук, тя ще бъде споделена с играчите“ – каза още той.

„В момента играем само за Лига Европа. Нашето първенство не е започнато. Това е още един фактор, в който ХИК има предимство. Обиграват си отбора повече. Ние играем само за Лига Европа“ – обясни Йорданов.

„Надявам се да видим още по-добро лице. Искаме „Берое“ да става по-силен и по-силен“ – сподели специалистът.

beroe training helsinki 1

beroe training helsinki 2

infoz autor www.infoz.bg (Снимки и видео: www.beroe.bg)Теми: ,