Pin-up сексапил, облечен в мляко (снимки и видео)

Вземете няколко стотин литра студено прясно мляко, добавете дузина изключително сексапилни pin-up модела и гарнирайте всичко това със завидно добри фотографски умения! Не, това не е рецепта за шантаво заклинание, а за един от най-популярните проекти в интернет - Milky PinUp. Зад него стои не по-малко интересният и несъмнено изумително креативен полски фотограф Ярослав Виечоркиевич.

Нека обаче първо разясним на бързо що е то pin-up. Това е популярно най-вече през 40-те и 50-те години в САЩ модно течение, чиито представителки са дами с извивки, носещи оскъдно облекло, плътна очна линия, ярко червило, ретро излъчване и палаво закачлив поглед. Иначе казано, става въпрос за жени от калибъра на Бети Пейдж и Бети Грейбъл.

Вдъхновен именно от pin-up течението, Ярослав Виечоркиевич се снабдява с огромно количество мляко, с което буквално да облече своите модели. А да превърнеш бяла течност в ефирна рокля, оказва се, е повече от сложна задача. Може би и тъкмо заради това резултатът се радва на широко световно признание.

Самият фотограф, който някога се е занимавал с архитектура, споделя, че това е първият му “несериозен” проект. Техниката, която използва за заснемането на кадрите в Milky PinUp обаче никак не звучи елементарна, дори напротив. Докато полуголите модели всячески се опитват да стоят в една и съща поза, той буквално рисува с пръски мляко по телата им. От изключителна важност в случая е и настройката на осветлението. След това Ярослав Виечоркиевич избира най-добрата снимка и с помощта на Photoshop я наслагва върху останалите, докато се получи перфектно изтъкан “млечен” плат.

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 02

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 03

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 04

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 05

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 06

Milky PinUp, снимки, фотография, сексапил - milky pinup 07

Как са направени снимките?infoz autor Гергана Няголова | www.infoz.bg

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...