Ева Паунова

Ева Паунова подкрепи Европейското първенство по ушу в Стара Загора

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова подкрепи Европейското първенство по ушу, което се провежда в Стара Загора. С нейно съдействие е издадена информационна брошура за престижното състезание. Това съобщиха от Европейския информационен офис в Стара Загора на българския представител в Европейския парламент.

Като член на Делегацията за връзки с Китайската народна република в Европейския парламент за мен e важно да подкрепя такова голямо спортно събитие, в което състезателите защитават спортните ценности за една по-добра Европа. Първенството е и чудесна възможност за старозагорци и гостите на един от най-древните градове в света да се докоснат до философията и смирението на източната култура, заяви г-жа Паунова.

Европейското първенство по ушу се провежда в спортна зала „Иван Вазов“ от 16 до 22 май и привлече в града над 600 състезатели, треньори и делегати от 32 държави.

infoz autor www.infoz.bg

Споделете!

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24