Дита фон Тийз: Кралицата на бурлеската за значението на думата “сексапил”

Дита фон Тийз без каквото и да е съмнение се нарежда сред най-сексапилните и харесвани жени от света на знаменитостите. За разлика от повечето звездни дами, които все по-често се стремят към естествена визия обаче, бившата съпруга на Мерилин Менсън признава открито, че не е почитател на натуралната красота.

Според нея визията на една жена бива изцяло завършена, едва когато налице са подходящите облекло, грим и прическа.

ditaВ последното си интервю за новия брой на изданието Prestige, Дита споделя какво всъщност се крие зад думата “секси” според нея: “Когато една жена се чувства удобно и уверено в кожата си, прави всичко, заради самата себе си, а не заради някого другиго и не си задава въпроси като “Какво би му харесало”. Това е секси. Да, изкуството на съблазняването се състои в това да “култивираш” елементите на чувствеността, но в същото време да знаеш, че всичко започва от теб самата.”

Междувременно обаче самата Дита фон Тийз е отявлен привърженик на постоянното носене на корсети и “благодарение” на този навик, талията ѝ достига изумителния размер от 56 сантиметра (и 43 сантиметра с корсет). За да поддържа фигурата си във винаги перфектна според своите изисквания форма пък през последните 15 години Кралицата на бурлеската стои далеч от алкохола и се храни основно със смутита, направени от спанак и зеле.

ditaВ рамките на противоречивото си интервю пред Prestige, Дита споделя още и че освен с бурлеска, продължава да се занимава и с мода, а собствената ѝ линия бельо е основен приоритет в настоящите ѝ бизнес планове: “Колекцията е номер едно за мен. Всъщност първата ми работа беше в магазин за бельо и тъкмо тя беляза старта на кариерното ми развитие. Самата аз от години колекционирам винтидж и сценично бельо. Затова използвах познанията си, за да съчетая красотата на холивудския блясък с удобството на ежедневното облекло в собствената си модна линия.”

infoz autor Гергана Няголова | www.infoz.bg