Росен Плевнелиев поздрави националите ни по волейбол за сребърните медали

Президентът на България Росен Плевнелиев поздрави българския отбор по волейбол за завоюваните сребърни медали на Европейските игри в Баку. „Това е огромно постижение. Нека да им пожелаем успех за още по-високи резултати“, заяви Росен Плевнелиев след като изгледа от трибуните финалния мач на националите ни срещу отбора на Германия.

Росен Плевнелиев и Петър Стоянов поздравиха националите ни по волейбол„Нашите момчета играха с настроение, бяха невероятни. Показахме отново, че всички трябва да се съобразяват с нас. Отново придобихме самочувствието, от което имаме нужда“ - коментира пред журналисти държавният глава и оцени високо постиженията на българските състезатели на Европейските игри.

„Тръгваме си оттук със самочувствие. България за пореден път показа, че може много на най-високата световна сцена. Можехме да се представим и по-добре, с повече медали и в борбата, и в бокса. Очаквах малко повече и от художествената гимнастика, но не упрекваме никого. Просто знаем, че можем повече и се надяваме този потенциал да бъде разкрит на следващото голямо състезание“, посочи президентът Плевнелиев. Държавният глава изтъкна, че Европейските игри са организирани изключително добре и са на най-високо ниво. Президентът поздрави лично и сестрите Габриела и Стефани Стоеви, които вчера спечелиха златен медал на финала по бадминтон на двойки жени.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на прессекретариата на Президента на България)

На подобна тема