Кейт Мос и Лара Стоун - мода

Взривоопасна комбинация: Кейт Мос и Лара Стоун за Balenciaga

Те несъмнено са две от най-горещите лица на световния моден подиум. А когато работят заедно, при това представяйки новата колекция на Balenciaga, гледката е ненадмината! Кейт Мос и Лара Стоун са главните героини във фотосесията, хвърляща поглед към предстоящата есенно-зимна кампания на испанската модна къща. Двете британки си партнират изумително добре.

И с това разкриват с ярки детайли част от тенденциите за тазгодишния студен сезон. А той определено обещава да бъде повече от интересен и еклектичен.

Творческият директор на Balenciaga, дизайнерът Александър Уанг, споделя в свое интервю по повод рекламната кампания на новата линия на марката: “Кейт и Лара на едно място - това обещава усещане едновременно за провокативност, чувственост и неизвестност.”

Именно Александър Уанг и компания са подготвили на ценителите на модата и изискания вкус интересна и еклектична комбинация от бохемски шик, изискани материи и царствен лукс, гарнирани щедро с пудрен, но неувяхващ аромат от 20-те години на миналия век. Според бранда и през есенно-зимния сезон на почит ще бъдат флоралните мотиви, металическите отблясъци и пухкавите, но луксозни материи. Колкото до грим тенденциите - те ще бъдат изцяло подчинени на цвета на годината - марсала - решен под формата на матово червило.

Balenciaga

Balenciaga - световна мода

infoz autor Гергана Няголова | www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24