Мадона - фотосесия - Cosmopolitan

Мадона: Една жена може да бъде едновременно и сексапилна, и интелигентна

Мадона винаги е била кралица на провокацията. И днес, на 56-годишна възраст, тя няма равна в тази област. И за да го докаже, заснема предизвикателна фотосесия за 50-ия юбилеен брой на Cosmopolitan (май 2015). Освен с пиперливи снимки обаче певицата се изявява и чрез любопитно интервю.

madonaВ него Мадона споделя какви според нея са наболелите проблеми на съвременното общество.

“Все още живеем в свят, изпълнен със сексизъм. Нека не се лъжем, нищо не се е променило през годините, поне що се отнася до отношението към жените,” заявява Мадона пред изданието, допълвайки, че популярността идва и си отива, но по-важното е, че човек винаги трябва да знае кой е, защо е такъв и какво точно иска от живота.

Певицата отправя послание към жените по света, съветвайки ги да отстояват себе си и целите си на всяка цена: “Откакто започнах да градя кариерата си, непрестанно се сблъсквам със стереотипа, че една жена не може едновременно да бъде и сексапилна, и интелигентна. Борбата ми с това масово хорско мнение продължава и до днес.”

Преди 25 години - през 1990 година, Мадона също беше на корицата на Cosmopolitan в броя посветен на 25-ата годишнина на списанието.

infoz autor Гергана Няголова, www.infoz.bg

На подобна тема