С какво футболът успешно завоюва позициите си на най-предпочитан спорт за залози?

Футболът сякаш ще си остане топ гледана спортна дисциплина за вечни времена. Така е било в миналото, така е и сега, а и като гледаме, едва ли нещо ще се промени. Но освен за гледане, футболът се оказва и любимият вид спорт на залагащите. Според експертите и самите букмейкъри най-много прогнози се правят на футболни мачове. В някои определени период през годината направените футболни залози надвишават като брой залозите на всички останали спортни дисциплини взети заедно.

А по време на Световните първенства по футбол онлайн букмейкърите отчитат най-висок ръст в трафика към своите платформи. Тогава е и най-мащабното покачване на броя новорегистрирани потребители в сайтове за онлайн залози.

football zalozi

Но дали футболът е спортът, на който се залага най-много само защото той е и спортът, който се гледа най-много по цял свят? Има ли и други причини футболната мания сред залагащите да изглежда толкова непоколебима и непобедима? Нека видим още няколко основания да твърдим, че успешните позиции на футбола не са случайни и вероятно ще се запазят и в бъдеще:

  1. Футболните мачове винаги са най-много на брой в спортните програми на съвременните букмейкъри. Направете си експеримент, за да се уверите в това. Още сега отваряйки тази страница https://nostrabet.com/palms-bet/ ще видите, че в този букмейкър футболните събития са най-много в общата програма с мачове, на които можете да заложите.
  2. Футболът е любима спортна дисциплина в регионите, в които спортните залози са най-развити, тоест има най-много букмейкъри. Все пак, е напълно логично да видим компаниите на първо място да задоволят местната аудитория, като предложат събития, предпочитани от местните, а чак след това да включат дисциплини, гледани в други държави по света.
  3. Футболните събития за залози са придружени с най-голям списък от пазари. На практика, най-много видове залози можем да пуснем именно на футболен мач. Това е изключително голямо разнообразие от пазари, а не само класическите за краен победител, нарушения, брой голове и т.н. Нещо повече – най-странните и екзотични типове залози са именно тук, при футбола.
  4. Но броят на толкова много футболни мачове в една страница за залози се основава и на факта, че футболните лиги и първенства са най-много на брой в света изобщо. Всяка страна си има не само своя първа лига, но и втори дивизии. Наред с тях се провеждат и много клубни шампионати и то както на световно, така и на континентално ниво.
  5. Да не забравяме, че всеки разбира от футбол. Това обаче съвсем не е само у нас. Много държави по света се наричат футболни държави. И е напълно нормално и там футболните страсти да са на високо ниво, съответно и хазартните услуги с футболни залози да са доста силно развити.
  6. Не трябва да забравяме и ефекта на бонуса. А в спортните залози, ще признаете, този ефект винаги побеждава. Искаме да кажем, че когато въвеждат по-специални бонуси, а не класически като депозитен и бездепозитен, букмейкърите са склонни да ги завъртат именно около футболната дисциплина. Много често се дават пакети с безплатни залози, но задължително на футболни мачове, организират се специални игри с големи наградни фондове, свързани с дългосрочни залози за краен победител в дадена лига и т.н.

Футболът винаги ще бъде и в сърцата, и в умовете на хората. А с развитието на букмейкърските залози, той ще си остане завинаги и в спортния фиш на играчите! А с това и темата за това на какво се дължи интересът към футбола остава като вечна дискусия, по която няма да ни омръзне да говорим.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Светът

Цената за базовата електроенергия в Европа се удвои през 2021 г., достигайки за първи път 100 евро за мегаватчас. На годишна база това означава, че европейците ще платят със 150 милиарда евро повече за електричество. Франция ще раздаде 580 милиона евро, за да помогне на бедните домакинства да се справят с нарастващите разходи преди изборите през 2022 г. Испания налага данък върху извънредните печалби на комуналните компании и таван на сметките за електроенергия на потребителите. Гърция предлага месечни помощи и по-високи еднократни плащания на хората с ниски доходи

* * *
Цената на петрола започва новата седмица със силен ръст. Цената на международния бенчмарк Брент нараства с 1,2% до 78,2 долара за барел, достигайки най-високото си равнище от поне октомври 2018 г. Американският лек суров петрол поскъпва с 1,3% до 75 долара за барел. Световните резерви намаляват, като американските запаси в момента са на 3-годишно дъно

* * *
Силно земетресение с магнитуд от 5,8 по скалата на Рихтер удари в 9:17 часа в понеделник гръцкия остров Крит. Един човек е загубил живота си, а 9 души са ранени в резултат на труса

* * *
Германската социалдемократическа партия печели изборите за Бундестаг, изпреварвайки консервативния блок на канцлера Ангела Меркел. Германската социалдемократическа партия получава 25,7% от гласовете, което е най-добрият й резултат от години. Блокът на Меркел, съставен от Християндемократическия съюз и Християнсоциалния съюз, събира 24,1% (най-лошият му резултат). Зелените са на трето място с 14,8%. Свободната демократическа партия получава 11,5%. Тези резултати означават седмици, а вероятно и месеци, на политическа неяснота в Германия

* * *
Миграционната криза на границата на Полша с Беларус става смъртоносна. През последните дни има 5 смъртни случая, хората са загинали от изтощение и измръзване. Хиляди са хората, които се опитват да влязат в Полша – резултат от политика, приета от авторитарния лидер на Беларус Александър Лукашенко. Правителството му позволява на мигранти да летят от Турция и Близкия изток до Минск, а след това им помага да стигнат до границата, където се опитват да преминат към Полша, Литва и Латвия

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker