Три най-често срещани проблема с приложението на bet365 за Android

Живеем във време, в което да си мобилен, е от първостепенно значение. Смартфоните, с които разполагаме, ни дават възможност да извършваме всякаква дейност в интернет. Спортните залози не са изключение и могат да бъдат направени пълноценно от мобилно устройство. Нямаме нужда от компютър, лаптоп, кабелна връзка с интернет или нещо друго.

Когато става въпрос за приложенията на букмейкърите, има някои специфични моменти, които ще разгледаме. Ако имате желание да използвате bet365 приложение за андроид или имате някакъв проблем, сега ще получите полезна информация. Ще разгледаме различните причини за проблеми, които са свързани най-вече с инсталирането и настройките на смартфона.

1. Приложението не може да се инсталира и въобще не работи – не го сваляте от правилното място

Ако говорим за някое друго приложение, то просто ще трябва да отидете в Play Store, да напишете името и да го инсталирате на устройството си. С приложенията, които са свързани с хазарт, нещата не стоят по този начин. Google не допуска приложения от този вид в своя магазин за приложения. Те могат да съществуват свободно, няма никакво ограничение при работата им, но не се разпространяват по този начин.

android apps

Това подвежда някои хора, които започват да търсят приложението на букмейкъри в знайни и не знайни алтернативни места за приложения. Първият проблем с това е, че компанията не използва нито един от тях като официална платформа. Ако някъде, в такъв магазин, откриете приложение на Bet365, то няма никаква вероятност да е качено там по официален начин.

Какво значи това? Едната възможност е по-безобидна. Някое трето лице е качило официалното приложение там без да има право за това. Поддръжката му в актуално състояние обаче е трудоемка задача, без намесата на създателите на софтуера. Много вероятно е да свалите стара версия, която вече не работи или не предлага всичко налично. Втората опция обаче не е толкова щадяща. Има вариант това приложение да качено от измамници, чиято цел е да заразят смартфона ви с някакъв вирус или да откраднат данните на вашата сметка при букмейкъра.

Кое е правилното място, от което да изтеглим приложението за Android?

То е едно и е единствено – сайтът на букмейкъра. След като го посетите от мобилен телефон отивате надолу, където ще откриете надпис „Виж всички апликации на Bet365“. Когато натиснете на него, ще се отвори страница, от която да изтеглите файла за инсталация. От никое друго място не може да се изтегли официалната версия. Не приемайте приложението от приятели и познати, които искат да ви го споделят. Не го теглете от други сайтове и магазини!

2. Не можете да инсталирате приложението, въпреки че е свалено от където трябва – проблем с настройките

Тук в почти всеки случай се касае за грешка, от която разбираме, че не можем да инсталираме програмата, защото идва от непознат източник. Поради природата на Android и свободния достъп в цялост до всеки неин елемент, тази настройка е с цел сигурност. По подразбиране можете да свалите и ползвате само приложения от Play Store. Целта е да не инсталирате такова, което да е зловредно за телефона. Но в случая знаем какво инсталираме и то не е зловредно. За да разрешим инсталацията трябва да отворим настройките на смартфона си и да се отправим към раздела за „Сигурност“. От там можем да разрешим инсталирането на приложения от „Непознат източник“. По-новите версии на Android позволяват да разрешим това само за конкретното приложение, с натискане на бутон върху излязлата грешка. След като сте променили тази настройка, инсталирането ще мине безупречно.

3. Приложението е инсталирано, но „забива“, прекъсва или има други проблеми

По принцип приложението на Bet365 е направено да бъде възможно най-леко и консумиращо минимални системни ресурси. По принцип единственото минимално изискване е версията на Android на вашия смартфон да бъде 8 или по-нова. Ако все пак имате затруднения с достъпа и работата и с други приложения, причината най-вероятно е в устройството.

Другото нещо, което се изисква за безпроблемен и гладък достъп, е връзката с интернет. При проблеми с приложението, проверете дали имате обхват, дали имате трафик на бърза скорост, дали връзката не прекъсва по някаква причина.

Когато се уверите, че проблемът не е технически, има някои други възможности, като:

  • Приложението се нуждае от допълнителни разрешения. По принцип смартфонът пита в такъв случай, но не вреди да проверите в настройките дали някое от нужните разрешение за достъп до смартфона не е спряно по грешка.
  • Настройките за управление на енергоразхода и батерията прекъсват работата на приложението. В зависимост от степента на контрол може да има проблеми само във фонов режим или като цяло. В този случай ще трябва да отидете в настройките, да намерите приложението и да му зададете да бъде изключено от контрола върху батерията.

В случай, че нищо от посоченото не помага, може да се обърнете към служителите на Bet365 за съдействие, защото проблемът може да е от тяхна страна. Те ще ви информират, ако случаят е такъв. Ако не е, ще ви дадат допълнителни насоки какво може да извършите, за да решите проблема си.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg