Какво представлява застрахователният брокер и защо имаме нужда от него?

Съвременното застраховане предлага множество възможности и борави с максимално оптимизирани и адаптирани към модерния живот финансови инструменти. Можем да застраховаме както своето имущество, така и да си осигурим спокоен живот и добро образование за децата си. Това прави различните видове застраховки все по-търсени от хора от различните социални групи, като могат да се открият много изгодни предложения и за бизнеса.

Ай енд Джи Брокерс

Застрахователен брокер Ай енд Джи Брокерс предлага на всеки един свой клиент отлични иншурънс продукти, които са достъпни и онлайн. Може да разгледате наличните застраховки и да сравните отделните предложения и цени, за да намерите най-добрия за себе си вариант.

Какво е застрахователен брокер?

Това е посредник, който сътрудничи при сключването на договор между клиента и конкретния застраховател. Неговата задача е да направи целия този процес максимално лесен и приятен за потребители, откривайки възможно най-добрата за него оферта. Освен това, част от задълженията на брокера е и да разясни до най-малката подробност на купувачите какво представляват отделните продукти и защо е добре (или не) да се възползва от тях. Доверете се на Ай енд Джи Брокерс.

За да сте на 100% сигурни, че избраната от Вас фирма е коректна и действителна, можете да направите справка в Търговския регистър и в КФН (Комисия за финансов надзор), където има подробна информация за посредника. Ай енд Джи Брокерс е сигурен и надежден застраховател, към който бихте могли да се обърнете без никакви резерви.

Какви са неговите задължения?

За да бъдем доволни от избора си на застрахователен брокер, като Ай енд Джи Брокерс, той трябва да спазва стриктно всички свои задължения. А те са:

  • Професионално консултиране;
  • Коректно договаряне на условията по застрахователното споразумение;
  • Навременно напомняне за края на срока на договора;
  • Адекватно съдействие, когато е възникнала претенция към застрахователното дружество и се изисква обезщетение;
  • Поддържане на капитал, който да е релевантен на застрахователните премии и да не е по-малко от 40 000 лева;
  • Откриване на банкови сметки за застрахователя и клиента, по които да се превеждат премиите и обезщетенията.

Ай енд Джи Брокерс е коректен застрахователен брокер, на който можете да се доверите на 100%. Този посредник ще Ви предложи възможности за лоялно и дългосрочно сътрудничество, което ще подсигури живота Ви, а бизнеса ще направи по-успешен. Разгледайте всички предложения на сайта на Ай енд Джи Брокерс и намерете разумно решение на всеки имуществен или финансов казус.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg