Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 7405202, Илко Груев || 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Новини от Стара Загора. Пиар услуги и консултации. Фото заснемане на събития

Екипът на „Инфоз“ - Стара Загора има голям опит от журналистическата си практика (някои от хората ни се занимават професионално с медии повече от 15 години, други - повече от 20 години). Познаваме много добре медиите – и в региона на Стара Загора, и в страната – както печатните, така и електронните. Познаваме хората, които ръководят и работят в тези медии. За много от тях знаем как и кога са създадени и каква е аудиторията им днес.

Тази информация ни позволява да направим оценка и да ви дадем мнение дали реклама или публикации на новини в конкретна медия от Стара Загора ще донесе желания резултат. Обадете ни се - дори и само с въпрос, за това кои са медиите в региона на Стара Загора и кои журналисти работят в Стара Загора (088 7405202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Няма да се опитваме да променим мнението ви, че е по-добре да нямате никакви допирни точки с журналисти и телевизионни камери. Но потърсете ни ако имате нужда от мнение как да взаимодействате и да комуникирате с медиите. Или ако се колебаете къде да рекламирате, дали да дадете пресконференция по някаква тема, как да се публикуват новини за вас – ще ви насочим как конкретно да работите с вестници, телевизии, радиа и сайтове. Знаем много добре технологията и кой е най-лесният път за публикуване на новини в Стара Загора и в медиите, които са популярни в региона.

Можем да бъдем полезни при дейности, свързани с изпълнението на ваш проект, финансиран с европейски средства или с частни инвестиции. Можем да се ангажираме с кризисен пиар, ако заедно решим, че ние сме компетентни за конкретната тема.

rotary stara zagora beroeВсяка седмица създаваме видео продукти (най-често репортажи), но всеки ден, без изключение, работим с текстове на български език. За нас не е проблем да създадем текст, който ви е нужен – за целите на уеб сайт, за презентация, за реклама или за публикация. Вижте условията ни за публикуване на рекламно съдържание в www.infoz.bg.

Да, по-често работим с видео камери, но ще се справим добре и с всяка задача, свързана с документално фото заснемане на събития или обекти. Без претенции за художествена фотография, но затова цената на услугата ще е приятна за вас. В началото на 2017 г. екипът на "Инфоз" изпълни поръчки за фотографско заснемане на продукти на няколко фирми с цел изработка на печатни рекламни материали и изработка на уеб сайтове. Направихме и заснемане на няколко събития, сред които е чартирането на Ротари клуб Стара Загора - Берое, а малка част от снимките илюстрираха и информацията, която вестник "Национална бизнес поща" публикува на страниците си след събитието. 

* * *

Цената ще определим заедно и във ваш интерес. Ще платите за консултацията и услугите по тези теми, само ако реално сме допринесли за решаване на проблем.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

logo infoz