Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 7405202, Илко Груев || 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Заснемане и производство на клипове и кратки филми. Видео продукция

Занимаваме се професионално с видео заснемане от 15 години. От 2004 г. работим като кореспонденти на Телевизия „Европа“ за региона на Стара Загора, а от началото на 2017 г. - и на Телевизия „България Он Ер“ и сме автори на стотици видеорепортажи и интервюта, излъчени в програмите на двете телевизии. Като журналисти имаме и над 10-годишен опит от работата си с двете телевизии, които изработват програмата си в Стара Загора – Телевизия "Стара Загора" и Телевизия "Загора". Наши видео репортажи можете да намерите и в този сайт – в секция Видео.

Заедно с журналистическата работа през последните две години сме автори на различни кратки документални видео форми. Целта им е популяризиране на конкретна кауза, фирмена дейност или представяне на проект. Разполагаме с видео камери (включително и за формат ), записваща и друга техника, но най-вече с опит да използваме тази техниката добре. Той е свързан с всеки етап от производството на продукта – създаване на идейна концепция, сценарий, авторски текст, работа на терен, монтаж и обработка...

lens infoz

Интересно направеното видео е отличен начин да представите всяка една дейност, идея или кауза. Един кратък репортажен или рекламен филм може успешно да допълни вашето присъствие в социалните мрежи (като Фейсбук и Ютюб). Може да ви послужи и за намиране на нови партньори и клиенти при ваши участия в семинари, бизнес форуми и изложения. Излъчване пред гости в офиса или изпращане чрез имейл също е удачен атрактивен начин да изразите това, което искате. 

Изпълнили сме проекти и задачи на:

 • Община Стара Загора
 • Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора
 • Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора
 • „Хранинвест – Хранмашкомплект“ АД
 • Търговско-промишлена палата – Стара Загора
 • „Център за изпитване и европейска сертификация“ ЕООД
 • Ротари клуб – Стара Загора
 • Център за маркетингови комуникации „Алфамаркет“
 • Аптеки „Фрамар“
 • „Стандард Профил България“ ЕАД
 • „Панхим“ АД
 • Сдружение „Самаряни“
 • Областен информационен център – Стара Загора
 • Министерство на образованието и науката
 • и други фирми, партии, училища, организации, медии...

Работили сме и по наши собствени проекти.

Занимаваме се и с документални видео записи на лекции и презентации и с фото заснемане на събития. Дори и при документалния видео запис, правен за целите на фирмения архив, се изисква точна преценка и бърза реакция. Винаги се налага и допълнителна обработка и монтаж.

Споменатите тук примери са малка част от видео продукцията, която сме създали:

* * *

Видео клип за дейността на Ортопедичната работилница на Фондация „Суисклиникал“ (Swissclinical)

Екипът на „Инфоз“ ЕООД (www.infoz.bg) Венета Асенова и Илко Груев през 2016 г. изработи кратък видео филм, който представя Ортопедичната работилница в Стара Загора. Работилницата е създадена от Фондация "Суисклиникал" (Swissclinical) на именитата българска тенисистка Мануела Малеева. Тя беше открита на 7 юни 2013 г. в Стара Загора и до днес специалистите и лекарите чрез доброволен труд са помогнали на стотици деца. Тази дейност стана възможна благодарение на многобройните дарители от Швейцария и България. Все повече деца с ортопедични заболявания от цяла България получават помощ чрез най-съвременен метод на лечение. Видео продуктът на "Инфоз" ЕООД е създаден с цел да популяризира дейността на Ортопедичната работилница, по поръчка на Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

* * *

Информационен филм „Антични мозайки в Августа Траяна“

Информационният филм "Антични мозайки в Августа Траяна" е представен за първи път в Нощта на изкуствата, на 30 септември 2016 г. в Регионалния исторически музей в Стара Загора. Филмът е дело на екипа на „Инфоз“ (Венета Асенова и Илко Груев) и е подготвен с консултантската помощ на асистент Мария Камишева – ръководител на отдел "Антична археология" в Регионален исторически музей - Стара Загора. Текстът и визията се допълват от авторската музика на Иван Драголов.

Филмът представя по динамичен начин и чрез популярен език голяма част от римските подови мозайки, които са открити при археологически разкопки и са експонирани в Регионален исторически музей – Стара Загора и в други публични сгради. Някои от мозайките все още са в процес на проучване, като последното откритие е от лятото на 2016 г. Чрез кратката документална форма се показва и мястото на римските мозайки в бита и живота на античния римски град Августа Траяна, като се прави и съпоставка с други световни шедьоври на това изкуство. Изводът е, че днес Стара Загора може да се гордее с ролята и визията, които градът е имал в античния свят. Продуктът допълва визуалните и информационните материали на музея. Филмът е изработен със съдействието на Регионален исторически музей – Стара Загора и с подкрепата на ТЕЦ „Марица изток 2“ ЕАД и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора. Повече информация

* * *

Документален филм за 20-годишнината на Ротари клуб – Стара Загора

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора изработи филм за 20-ия рожден ден на Ротари клуб – Стара Загора. Той представя дейността и живота на старозагорските ротарианци от създаването на клуба до отбелязването на юбилея през есента на 2014 г.

* * *

Видео презентации на номинациите за Годишната награда „Добрият Самарянин“

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора (Венета Асенова, Илко Груев) изработва през последните години видео презентациите на номинираните за наградата „Добрият Самарянин“ хора.

Наградата е учредена от Сдружение „Самаряни“. Тя се присъжда на човек, извършил жест на добротворство към хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда или постъпка, която има значение за цялото общество. Видео презентациите показват участниците в галавечерта „от първо лице“ и се излъчват на тържествената церемония преди връчването на статуетката „Добрият Самарянин“ в залата на Държавна опера – Стара Загора.

Екипът на „Инфоз“ е партньор на събитието през 2014 и 2015 г.

* * *
Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

lili ivanova stara zagora


Beerfest 2022

Далеч ще стигнем, ако го направим

reklama infoz

web site infoz

knigi infoz

video infoz

medii infoz

Най-четеното от последните дни