Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 7405202, Илко Груев || 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Заснемане и производство на клипове и кратки филми. Видео продукция

Занимаваме се професионално с видео заснемане от 15 години. От 2004 г. работим като кореспонденти на Телевизия „Европа“ за региона на Стара Загора, а от началото на 2017 г. - и на Телевизия „България Он Ер“ и сме автори на стотици видеорепортажи и интервюта, излъчени в програмите на двете телевизии. Като журналисти имаме и над 10-годишен опит от работата си с двете телевизии, които изработват програмата си в Стара Загора – Телевизия "Стара Загора" и Телевизия "Загора". Наши видео репортажи можете да намерите и в този сайт – в секция Видео.

Заедно с журналистическата работа през последните две години сме автори на различни кратки документални видео форми. Целта им е популяризиране на конкретна кауза, фирмена дейност или представяне на проект. Разполагаме с видео камери (включително и за формат ), записваща и друга техника, но най-вече с опит да използваме тази техниката добре. Той е свързан с всеки етап от производството на продукта – създаване на идейна концепция, сценарий, авторски текст, работа на терен, монтаж и обработка...

lens infoz

Интересно направеното видео е отличен начин да представите всяка една дейност, идея или кауза. Един кратък репортажен или рекламен филм може успешно да допълни вашето присъствие в социалните мрежи (като Фейсбук и Ютюб). Може да ви послужи и за намиране на нови партньори и клиенти при ваши участия в семинари, бизнес форуми и изложения. Излъчване пред гости в офиса или изпращане чрез имейл също е удачен атрактивен начин да изразите това, което искате. 

Изпълнили сме проекти и задачи на:

 • Община Стара Загора
 • Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора
 • Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора
 • „Хранинвест – Хранмашкомплект“ АД
 • Търговско-промишлена палата – Стара Загора
 • „Център за изпитване и европейска сертификация“ ЕООД
 • Ротари клуб – Стара Загора
 • Център за маркетингови комуникации „Алфамаркет“
 • Аптеки „Фрамар“
 • „Стандард Профил България“ ЕАД
 • „Панхим“ АД
 • Сдружение „Самаряни“
 • Областен информационен център – Стара Загора
 • Министерство на образованието и науката
 • и други фирми, партии, училища, организации, медии...

Работили сме и по наши собствени проекти.

Занимаваме се и с документални видео записи на лекции и презентации и с фото заснемане на събития. Дори и при документалния видео запис, правен за целите на фирмения архив, се изисква точна преценка и бърза реакция. Винаги се налага и допълнителна обработка и монтаж.

Споменатите тук примери са малка част от видео продукцията, която сме създали:

* * *

Видео клип за дейността на Ортопедичната работилница на Фондация „Суисклиникал“ (Swissclinical)

Екипът на „Инфоз“ ЕООД (www.infoz.bg) Венета Асенова и Илко Груев през 2016 г. изработи кратък видео филм, който представя Ортопедичната работилница в Стара Загора. Работилницата е създадена от Фондация "Суисклиникал" (Swissclinical) на именитата българска тенисистка Мануела Малеева. Тя беше открита на 7 юни 2013 г. в Стара Загора и до днес специалистите и лекарите чрез доброволен труд са помогнали на стотици деца. Тази дейност стана възможна благодарение на многобройните дарители от Швейцария и България. Все повече деца с ортопедични заболявания от цяла България получават помощ чрез най-съвременен метод на лечение. Видео продуктът на "Инфоз" ЕООД е създаден с цел да популяризира дейността на Ортопедичната работилница, по поръчка на Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

* * *

Информационен филм „Антични мозайки в Августа Траяна“

Информационният филм "Антични мозайки в Августа Траяна" е представен за първи път в Нощта на изкуствата, на 30 септември 2016 г. в Регионалния исторически музей в Стара Загора. Филмът е дело на екипа на „Инфоз“ (Венета Асенова и Илко Груев) и е подготвен с консултантската помощ на асистент Мария Камишева – ръководител на отдел "Антична археология" в Регионален исторически музей - Стара Загора. Текстът и визията се допълват от авторската музика на Иван Драголов.

Филмът представя по динамичен начин и чрез популярен език голяма част от римските подови мозайки, които са открити при археологически разкопки и са експонирани в Регионален исторически музей – Стара Загора и в други публични сгради. Някои от мозайките все още са в процес на проучване, като последното откритие е от лятото на 2016 г. Чрез кратката документална форма се показва и мястото на римските мозайки в бита и живота на античния римски град Августа Траяна, като се прави и съпоставка с други световни шедьоври на това изкуство. Изводът е, че днес Стара Загора може да се гордее с ролята и визията, които градът е имал в античния свят. Продуктът допълва визуалните и информационните материали на музея. Филмът е изработен със съдействието на Регионален исторически музей – Стара Загора и с подкрепата на ТЕЦ „Марица изток 2“ ЕАД и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора. Повече информация

* * *

Документален филм за 20-годишнината на Ротари клуб – Стара Загора

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора изработи филм за 20-ия рожден ден на Ротари клуб – Стара Загора. Той представя дейността и живота на старозагорските ротарианци от създаването на клуба до отбелязването на юбилея през есента на 2014 г.

* * *

Видео презентации на номинациите за Годишната награда „Добрият Самарянин“

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора (Венета Асенова, Илко Груев) изработва през последните години видео презентациите на номинираните за наградата „Добрият Самарянин“ хора.

Наградата е учредена от Сдружение „Самаряни“. Тя се присъжда на човек, извършил жест на добротворство към хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда или постъпка, която има значение за цялото общество. Видео презентациите показват участниците в галавечерта „от първо лице“ и се излъчват на тържествената церемония преди връчването на статуетката „Добрият Самарянин“ в залата на Държавна опера – Стара Загора.

Екипът на „Инфоз“ е партньор на събитието през 2014 и 2015 г.

* * *
Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

Далеч ще стигнем, ако го направим

reklama infoz

web site infoz

knigi infoz

video infoz

medii infoz