Благодарим за интереса към сайта www.infoz.bg!

 На тази страница отговаряме на въпросите:

  • какво може да четете и да гледате на страниците на www.infoz.bg?
  • от кого е създаден сайтът?

www.infoz.bg е информационен сайт. Домейнът infoz.bg и сайтът, който се намира на него, са собственост на „Инфоз“ ЕООД. Сайтът е отворен за посетители от началото на април 2015 г. Основната му функция е да поднася информацията обективно и достъпно. За нас е важно името на сайта да е лесно за запомняне и за изписване, за да намирате по-лесно това, което искаме да разкажем и покажем.

Какво може да четете и да гледате на страниците на www.infoz.bg?

Подбираме информацията и работим с нея като репортери на събитията и като автори. Често показваме събитията и темите и с помощта на видео. Това е начинът да предложим по атрактивен начин полезната информация – по всяка една от изброените на сайта теми.

Ще се радваме ако вие читателите ни помагате да допълним тематичния кръг и да създадем повече интересни четива. Може да направите това – като посетители и читатели на сайта или като автори на идеи, текстове и снимки...

И занапред повечето от акцентите ще бъдат свързани със Стара Загора. Но интернет ни позволява да стигнем и по-далеч.   

От кого е създаден сайтът?

От Илко Груев и от Венета Асенова. Сумарно двамата имаме над 45-годишен опит в журналистическия занаят. През годините сме преминали през всички видове медии – вестници (всекидневници и седмични издания), радио, телевизия. Работили сме и в регионалните издания, и като кореспонденти на национални медии. Били сме във всяка позиция – и репортери, и главни редактори. Репортерската работа и днес ни носи повече удовлетворение. И днес работим като кореспонденти и сътрудници на национални медии – по-често с микрофон и камера. Част от темите за видео репортажите ни ще попаднат и в сайта www.infoz.bg, но много често, допълнени или разказани по различен начин. Продължаваме да работим и за централни медии, като кореспонденти за региона на Стара Загора.

Потърсете ни: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  |  088 6194438, Венета Асенова |  0887405202, Илко Груев.

Благодарни сме за споделянето на всичко, което намирате за полезно и хубаво на сайта. Начинът на споделяне няма значение – при разговор с приятели на чаша кафе или бира, във Фейсбук, Туитър или чрез друга социална мрежа.

 

Най-четеното от последните дни