Цени и условия за реклама в сайта www.infoz.bg

www.infoz.bg е информационен сайт, собственост на "Инфоз" ЕООД – Стара Загора. Сайтът предлага платени публикации и реклама на фирми, организации, институции, физически лица. Условията за реклама за политически партии и коалиции са определени чрез друг текст.

Всеки заинтересован има възможност да поиска платени публикации и реклама в сайта www.infoz.bg при следните условия и цени (обявените суми са крайни и са с включен ДДС):

1. Публикуване на текстова информация (статия)

Статията е самостоятелна информационна единица в сайта и има собствен адрес.

Текстът на български език се предоставя от Възложителя под формата на текстов файл (в обем до три стандартни страници) или се изработва (при заявка) от журналистически екип на www.infoz.bg. Заявка за журналистическо отразяване на събитие с екип на сайта трябва да бъде направена най-малко 48 часа преди началото на събитието.

Предоставените за публикуване от Възложителя текстове подлежат на правописна корекция и езикова редакция. Статията ще остане на водещата страница на сайта за период от 3 календарни дена. Възложителят има възможност да предложи до три снимки и/или код, чрез който може да се вгради видео, звуков файл или презентация. Поставянето на линкове в текста се решава единствено по преценка на редакцията.

Информацията се публикува на сайта до 24 часа след получаване на всички нужни материали и потвърждение за публикация.

Статията ще бъде запазена в базата данни на сайта безсрочно. Статията може да бъде разпространявана и чрез социалните канали и профили, свързани със сайта. Статията се маркира с етикет "Реклама" или с друго уточнение, че е платено съдържание.

www.infoz.bg има право да откаже публикуването на предложен рекламен материал или да откаже работа по конкретна тема. Редакцията не е длъжна да мотивира отказа си.

  • Цената за публикуване на една текстова информация (статия), предоставена от възложителя, е 144 лева.

Цената е 144 лева ако информацията се създава от екип на сайта, но при положение, че не е необходимо обемно проучване, за което се договаря допълнително възнаграждение. Ако екип на www.infoz.bg е ангажиран с пътуване извън рамките на град Стара Загора, цената на услугата е 180 лева плюс разходите за гориво на автомобил и други присъщи разходи.

2. Публикуване на банер

Възможните размери за банера са 260 (основа) х 146 пиксела за позиция, намираща се в дясната колона на сайта и/или 728 (основа) x 90 пиксела за позиция в средата на сайта, под статиите. По взаимна преценка са възможни и други размери.

Банерът се публикува на водещата и на вътрешни страници на сайта. Техническите изисквания за него са: да бъде предоставен от възложителя под формата на файл (картинка или друг подходящ за интернет файлов вид с размер до 54 Кб) и код за вграждане. www.infoz.bg не поема ангажимент за изработване на отчет за проследяване на броя на показванията (импресиите) и кликовете върху банера. Допуска се това да бъде направено с проследяващ код от страна на Възложителя.

  • Цената за публикуване на една банерна позиция, с посочените стандартни размери, е 300 лева за периода от един месец. При индивидуални размери и при ротация на банера, цената е по договаряне.

3. Изработка на видео - интервю или репортаж - с цел използване в сайта www.infoz.bg

Видеозаписът се извършва от екип на www.infoz.bg, след предварителна покана и уточняване на тема и журналистически въпроси. Продължителността на разговора с включена видео камера може да бъде до 15 мин. Процесът по изработката на видеото включва също и монтаж и обработка на файла. Времето на крайния материал е до 5 мин. Форматът, резолюцията и начинът на софтуерното вграждане на видеото се определят от Изпълнителя.

Видеото се публикува в статия на самостоятелен адрес от сайта, придружено с текст и при условията, описани т. 1.

  • Цената за изработката и публикуване в статия на едно видео е 264 лева. Възможно е извеждане на видеото на банерна позиция (т. 2.), като за това се договаря допълнително заплащане и срок.

Файл с HD качество (1080 х 1920 px) на изработеното видео може да бъде предоставено на Възложителя (при поискване) и използвано от него без допълнително заплащане и условия.

Посочената цена е при работа в рамките на град Стара Загора. Ако снимките и монтажът изискват пътуване повече време (над 2 часа за екип от двама души), сложност, режисура и други елементи, е необходимо уточняване на конкретните параметри и изпълнението става след определяне на допълнителна цена.

Може да се информирате и за наши проекти, свързани с поизводство на видео и кратки фирми.

4. Пиар консултации и други медийни услуги

Тези услуги могат да бъдат или да не бъдат свързани с публикации на сайта www.infoz.bg и социалните му канали и профили. Условията и цените за тях се договарят индивидуално.

Заплащането става само по банков път – предварително, преди извършване на публикацията и при наличие на договор между страните. За получените суми се издава оригинал на фактура, според изискванията на Закона за ДДС.

За повече информация и контакти при сключване на договори можете да се обръщате към Илко Груев – тел. 088 7405 202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

infoz autor  www.infoz.bg (Последна редакция е направена на 4-11-2019)

Теми:

Светът

Китай отмени тържествата за лунната Нова година заради епидемията. Първия ден от Годината на Металния плъх няма да се празнува с масови събития. В Пекин днешният ден е празничен – из града бият много барабани и се разнасят дракони. Тази година китайската столица се е превърнала в град фантом. Двата големи столични парка, посрещнали 1,4 милиона посетители по време на миналогодишните празненства, днес са затворили врати

* * *
Най-малко 21 души са загиналите, а над 1030 са ранените, при земетресение с магнитуд 6,8 в Източна Турция. Земетресението разлюля провинция Елязъг, намираща се на около 550 км източно от столицата Анкара. След първия трус са били регистрирани 228 вторични, като най-силните са бил с магнитуд 5,4 и 5,1 по скалата на Рихтер

* * *
В китайския град Ухан ще започне строеж на втора болница за лечение на пациенти с новия коронавирус. Болницата ще разполага с 1300 легла и по план до 2 седмици трябва да е завършена. Строителството на първата болница, предназначена за пациенти с новото заболяване, е в ход и се очаква да приключи до 3 февруари

* * *
Властите в Китай обявиха, че разширяват обхвата на мерките за ограничаване на разпространението на новия вирус. Към 13-те града, които вече са под карантина в провинцията, са добавени още 5. От света са изолирани около 56 милиона души. Мерките включват прекъсване на транспортните връзки до и от тези градове. Никой не може да напуска град Ухан и другите градове под карантина. Летища и гари са затворени и се охраняват от военни. Общественият транспорт (метро и автобуси) също не работи. Излизането на открито изисква задължително носене на предпазни маски

* * *
Хонконг обяви извънредно положение и мерки за ограничаване на връзките на града с континентален Китай заради новия коронавирус. Училищата, които сега са във ваканция заради Лунната нова година, ще останат затворени до 17 февруари. Спрени са полетите от до китайската провинция, а също и движението на високоскоростните влакове

* * *
Британската кралица Елизабет Втора одобри законопроекта за излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз. Това беше последната официална стъпка и с нея законопроектът да стане действащ закон, а чрез него се определя Брекзит на 31 януари

* * *
В Европейския съюз се отчита повишена опасност от новия вирус, открит в Китай. Допълнителни мерки вече се прилагат на летища в Италия и Франция, свързани с преки полети с китайския град, където бяха открити първите случаи на заболели от новия вирус

* * *
Руските депутати одобриха единодушно, след по-малко от два часа дебати, целия пакет поправки в конституцията, огласени от президента Русия Владимир Путин само три дни преди това. Проектът е одобрен на първо четене. Той разширява пълномощията на парламента и на конституционния съд

* * *
Европейската централна банка взе решение лихвеният процент по основните операции по рефинансиране и лихвените проценти по пределното кредитно улеснение и депозитното улеснение да останат непроменени – съответно 0%, 0,25% и минус 0,50%. Управителният съвет очаква основните лихвени проценти на ЕЦБ да се задържат на сегашното си или по-ниско равнище, докато инфлацията устойчиво не се е доближи до желаното равнище от малко под 2%

mini maritsa iztok

новини в сайта RSS емисия facebooktwitteryoutube

 

youtube subscribe ilko gruev