Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 7405202, Илко Груев || 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Занимаваме се професионално с видео заснемане от 15 години. От 2004 г. работим като кореспонденти на Телевизия „Европа“ за региона на Стара Загора, а от началото на 2017 г. - и на Телевизия „България Он Ер“ и сме автори на стотици видеорепортажи и интервюта, излъчени в програмите на двете телевизии. Като журналисти имаме и над 10-годишен опит от работата си с двете телевизии, които изработват програмата си в Стара Загора – Телевизия "Стара Загора" и Телевизия "Загора". Наши видео репортажи можете да намерите и в този сайт – в секция Видео.

Заедно с журналистическата работа през последните две години сме автори на различни кратки документални видео форми. Целта им е популяризиране на конкретна кауза, фирмена дейност или представяне на проект. Разполагаме с видео камери (включително и за формат ), записваща и друга техника, но най-вече с опит да използваме тази техниката добре. Той е свързан с всеки етап от производството на продукта – създаване на идейна концепция, сценарий, авторски текст, работа на терен, монтаж и обработка...

lens infoz

Интересно направеното видео е отличен начин да представите всяка една дейност, идея или кауза. Един кратък репортажен или рекламен филм може успешно да допълни вашето присъствие в социалните мрежи (като Фейсбук и Ютюб). Може да ви послужи и за намиране на нови партньори и клиенти при ваши участия в семинари, бизнес форуми и изложения. Излъчване пред гости в офиса или изпращане чрез имейл също е удачен атрактивен начин да изразите това, което искате. 

Изпълнили сме проекти и задачи на:

 • Община Стара Загора
 • Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора
 • Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора
 • „Хранинвест – Хранмашкомплект“ АД
 • Търговско-промишлена палата – Стара Загора
 • „Център за изпитване и европейска сертификация“ ЕООД
 • Ротари клуб – Стара Загора
 • Център за маркетингови комуникации „Алфамаркет“
 • Аптеки „Фрамар“
 • „Стандард Профил България“ ЕАД
 • „Панхим“ АД
 • Сдружение „Самаряни“
 • Областен информационен център – Стара Загора
 • Министерство на образованието и науката
 • и други фирми, партии, училища, организации, медии...

Работили сме и по наши собствени проекти.

Занимаваме се и с документални видео записи на лекции и презентации и с фото заснемане на събития. Дори и при документалния видео запис, правен за целите на фирмения архив, се изисква точна преценка и бърза реакция. Винаги се налага и допълнителна обработка и монтаж.

Споменатите тук примери са малка част от видео продукцията, която сме създали:

* * *

Видео клип за дейността на Ортопедичната работилница на Фондация „Суисклиникал“ (Swissclinical)

Екипът на „Инфоз“ ЕООД (www.infoz.bg) Венета Асенова и Илко Груев през 2016 г. изработи кратък видео филм, който представя Ортопедичната работилница в Стара Загора. Работилницата е създадена от Фондация "Суисклиникал" (Swissclinical) на именитата българска тенисистка Мануела Малеева. Тя беше открита на 7 юни 2013 г. в Стара Загора и до днес специалистите и лекарите чрез доброволен труд са помогнали на стотици деца. Тази дейност стана възможна благодарение на многобройните дарители от Швейцария и България. Все повече деца с ортопедични заболявания от цяла България получават помощ чрез най-съвременен метод на лечение. Видео продуктът на "Инфоз" ЕООД е създаден с цел да популяризира дейността на Ортопедичната работилница, по поръчка на Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

* * *

Информационен филм „Антични мозайки в Августа Траяна“

Информационният филм "Антични мозайки в Августа Траяна" е представен за първи път в Нощта на изкуствата, на 30 септември 2016 г. в Регионалния исторически музей в Стара Загора. Филмът е дело на екипа на „Инфоз“ (Венета Асенова и Илко Груев) и е подготвен с консултантската помощ на асистент Мария Камишева – ръководител на отдел "Антична археология" в Регионален исторически музей - Стара Загора. Текстът и визията се допълват от авторската музика на Иван Драголов.

Филмът представя по динамичен начин и чрез популярен език голяма част от римските подови мозайки, които са открити при археологически разкопки и са експонирани в Регионален исторически музей – Стара Загора и в други публични сгради. Някои от мозайките все още са в процес на проучване, като последното откритие е от лятото на 2016 г. Чрез кратката документална форма се показва и мястото на римските мозайки в бита и живота на античния римски град Августа Траяна, като се прави и съпоставка с други световни шедьоври на това изкуство. Изводът е, че днес Стара Загора може да се гордее с ролята и визията, които градът е имал в античния свят. Продуктът допълва визуалните и информационните материали на музея. Филмът е изработен със съдействието на Регионален исторически музей – Стара Загора и с подкрепата на ТЕЦ „Марица изток 2“ ЕАД и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора. Повече информация

* * *

Документален филм за 20-годишнината на Ротари клуб – Стара Загора

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора изработи филм за 20-ия рожден ден на Ротари клуб – Стара Загора. Той представя дейността и живота на старозагорските ротарианци от създаването на клуба до отбелязването на юбилея през есента на 2014 г.

* * *

Видео презентации на номинациите за Годишната награда „Добрият Самарянин“

Екипът на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора (Венета Асенова, Илко Груев) изработва през последните години видео презентациите на номинираните за наградата „Добрият Самарянин“ хора.

Наградата е учредена от Сдружение „Самаряни“. Тя се присъжда на човек, извършил жест на добротворство към хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда или постъпка, която има значение за цялото общество. Видео презентациите показват участниците в галавечерта „от първо лице“ и се излъчват на тържествената церемония преди връчването на статуетката „Добрият Самарянин“ в залата на Държавна опера – Стара Загора.

Екипът на „Инфоз“ е партньор на събитието през 2014 и 2015 г.

* * *
Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

„Инфоз“ ЕООД има десетки успешни проекта, свързани със създаването (организаторска дейност, авторство, съставителство) и издаването на книги, които са излезли от печат след 2015 г. Но като специалисти се занимаваме професионално с тази дейност от 1995 г.

Издаването на една книга минава през различни етапи. Винаги има особености, но технологията и желанието да бъде постигнат добър резултат изискват дейностите във всеки от етапите да се изпълнят пълно и точно. При всеки от конкретните проекти поемаме отговорност за качествената работа във всяка от дейностите: създавали сме идейната концепция; намирали сме необходимата информация; писали сме текста на книгата (с партньорството на външни автори, консултанти, редактори, преводачи), извършили сме коректорската и редакторската дейности; направили графичната концепция и дизайна на книгата; контролирали сме печатното производство. Занимаваме се и с разпространението на книгите. Тоест минавали сме нееднократно през целия процес, а той включва дейностите, които са задължителни за създаването на книга:

Авторство

Това е достигането до идеята и създаването на авторски текст в конкретна област – художествен или документален. От работата си като журналисти след 1992 г. имаме опит да работим с текст. Не се чувстваме в свои води при всяка тема, но знаем как да търсим темите и информацията за тях, как да работим с хората на терен, как да отсеем важното, вярното и необходимото за изпълнението на даден проект. Езиковата култура и усетът за използване на думите са важни.

Потърсете ни ако сте автор на текста и искате той да бъде издаден в книга. Потърсете ни и ако имате идея за документален проект, но нямате време или увереност, че можете да я развиете и довършите.

Правописна корекция и езикова редакция

Тези две дейности са задължителни. С правописа не може да се правят компромиси, а редакторски прочит на текстът винаги помага той да се подобри. Ако книгата е на специализирана тема, редакцията от експерт в областта също е необходима.  

Графична концепция и предпечатна подготовка

Тук говорим за оформление на корицата; избор на шрифт и на параметрите му за тялото на книгата; обработка на снимки и други графични материали, ако те са част от концепцията; странирането. Процесът винаги преминава през съгласуване с автора и неговото одобрение.

Комуникация с печатници и възлагане на поръчката за отпечатване на книгата

Не разполагаме със собствена печатна база, но имаме дългогодишни контакти с печатници, намиращи се в Стара Загора, София, Велико Търново, Пловдив и Хасково. Развитието на дигиталния печат през последните години позволява да бъдат произведени книги в малки тиражи. Но можем заедно да изминем пътя за достигане на най-изгодната ценова оферта за вашето издание. Тази дейност включва и избор на конкретните параметри на книгата – размери и вид на хартията за тялото, избор на картон за корицата, покритие върху корицата и други.

Проследяване на печатното производство и доставка на книгата

Не разчитаме, че нещата се случват сами и знаем, че има много неща, които могат да се объркат. Това е скъпият етап от работата по производството на една книга и внимаваме... Вече имаме заявените бройки от изданието. И работата продължава… книгата трябва да се продаде. Можем да се ангажираме с контактите с книжарници в Стара Загора и в други градове на България. Това означава доставка, следене на наличности, търговски и финансови отношения… Процесът е дълъг и не приключва за месеци. Препоръчваме и да се направи представяне на новата книга пред жива аудитория и можем да организираме такива срещи.   

Обобщавайки казаното по-горе, може да се уточни, че предпечатната подготовка е само една (макар и важна) част от изпълнителската дейност за достигане до предмета от хартия – книга с желаното съдържание, полиграфия и потенциал да бъде купувана и четена.

„Инфоз“ ЕООД има издателски номер от Национален регистър на издаваните книги в България. Приемаме обаче да извършим нужното и с Ваш издателски номер, ако държите на това.

Какво да очаквате от контакта си с нас?

 • Ако имате ясна представа как трябва да изглежда Вашата книга, ще изпълним точно указанията Ви. При този етап няма да спестим мнението си и може да предложим и алтернатива. Но за печат книгата ще влезе във вида, в който Вие, като възложител, я искате.
 • Ако не сте уверен как трябва да изглеждат нещата – наша задача е да получите предложение, което да харесате.
 • Ако не сте автор, а представлявате институция, организация или фирма, ще се радваме да обсъдим възможността за авторство от наша страна (създаване на текст и снимки) за проект, който се базира на документи или исторически факти. В тези случаи не сме ограничени само в региона на Стара Загора и може да поемем задачи и от други региони на България.  

Какво финансиране е нужно и кой го осигурява?

Тук има три варианта:

 • Възложителят поема разходите. Това е обичайна практика при издаване на стихосбирки, други авторски художествени текстове или поръчки от юридически лица.
 • Опитваме се да намерим спонсори за издаването на книгата, но условието е проектът да ни спечели.
 • Издаваме книгата за своя сметка. Тук има повече условия и може да ги обсъдим индивидуално. Авторът ще има информация каква сума от продадените книги може да получи, кога и по какъв начин, за да се спази нормативната уредба в страната.

За контакти:

www.infoz.bg  Илко Груев | www.infoz.bg | 088 7405202

 

Примери

Georgi Iliev

Георги Илиев (1881 – 1961). Юбилеен сборник

С книгата „Георги Илиев (1881 – 1961). Юбилеен сборник“ се постави началото на поредицата „Литературна Стара Загора“. Сборникът е издание на Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и стана факт благодарение на Община Стара Загора и Музей „Литературна Стара Загора“. Изданието е посветено на 60 години от създаването на Музей „Литературна Стара Загора“ и 140 го дини от рождението на Георги Илиев. Съставители са Иван Матев и Петка Синкова. „Инфоз“ извърши технически и творчески дейности по странирането и графичното оформление на книгата. Възложихме отпечатването, като извършихме контрол върху дейността, а също и доставката, свързана със срок за представяне на книгата пред аудитория.  Книгата излезе от печат през септември 2021 г. Освен хартиеният вариант, тя има и електронно издание.

Георги Илиев е автор и на първите български научно-фантастични романи „О‘Корс“ и „Теуд се бунтува“, отпечатани в началото на 30-те години на ХХ век. Книгата представя експонати от  експозицията на Музей „Литературна Стара Загора“, свързани с Георги Илиев. Тя включва също и подробна библиография, чиято целта е да направи едно по-задълбочено представяне на творчеството на писателя и на публикациите за него. В процеса на издирване на тази информация бяха проучени дигиталните библиотеки на Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и библиотека „Родина“ – Стара Загора и бяха прегледани дигитализираните периодични издания, за които е установено сътрудничество на Георги Илиев.

Библиографията е предназначена за краеведи, библиотекари, студенти и всички, които проявяват интерес към творчеството на писателя.

Podvarzachov

Димитър Подвързачов (1881 – 1937). Юбилеен сборник

Книгата „Димитър Подвързачов (1881 – 1937). Юбилеен сборник“ е втората от поредицата „Литературна Стара Загора“, създадена от Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Изданието е посветено на 60 години от създаването на Музей „Литературна Стара Загора“ и 140 години от рождението на Димитър Подвързачов. Съставители на сборника са Иван Матев, Петка Синкова и Малина Денчева. На корицата е графичният портрет, рисуват от големия български художник Константин Щъркелов.  

Димитър Подвързачов е поет символист, преводач, сатирик, драматург, журналист, редактор, издател – едно от значимите имена в българската литература и духовност. Обект на библиографиране са издадените книги – авторски, редактирани и преведени от Димитър Подвързачов, редактираните от него периодични издания, както и литературата „за него” – книги, части от книги и публикации в периодичния печат. Създаването на тази библиография стана възможно след проучване на фондовете на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий”, Университетска библиотека „Св. Климент Охридски” и регионалните библиотеки в Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Русе, Разград, Шумен, а също и на библиотека „Искра” – Казанлък и на библиотека „Родина” – Стара Загора. Библиографските описания са подредени хронологично-азбучно. Книгата включва и раздели, представящи редакторската и преводаческата дейност на Димитър Подвързачов, а също и документални материали, които могат да се видят в експозицията на Музей „Литературна Стара Загора“.

„Инфоз“ извърши технически и творчески дейности по странирането и графичното оформление на книгата, отпечатването и доставката ѝ. Книгата излезе от печат през октомври 2021 г. Освен хартиеният вариант, „Инфоз“ създаде и електронно издание на библиографския сборник.

Savmestnosti

Съвместности

Сборникът „Съвместности“ съдържа истории на неправителствени организации и неформални групи от Стара Загора. Издател на книгата е „Инфоз“ – Стара Загора, ISBN 978-619-90597-5-3. Съставител е Илко Груев, а художник на корицата и на акварелните илюстрации е Камелия А. Станчева. Книгата е създадена по проект, с финансовата подкрепа на Фонд „Активни граждани България“ по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Книгата излезе от печат през септември 2021 г.

При създаването на сборника извършихме теренна работа за срещи и интервюта в лидери и членове на неправителствени организации и неформални групи. Проведохме разговори с ръководителите на литературните музеи в Стара Загора, Казанлък и Чирпан, за да илюстрираме една от каузите на новосформираната мрежа от организации и личности – развитието и популяризирането на литературния туризъм в региона. Освен авторската и редакторската работа, „Инфоз“ ЕООД извърши и всички останали дейности, за да се стигне до появата на книгата – комуникация с екипа, създаване на текстове, правописна и езикова корекция, страниране и графични решения, възлагане и проследяване на отпечатването.  


Икономически годишник на регион Стара Загора – 2021

Economic Yearbook Stara Zagora 2020„Икономически годишник на регион Стара Загора“ през 2021 г. излезе от печат за двайста поредна година (166 стр., формат А4, пълноцветно). Книгата е периодично издание на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. Графичното оформление и странирането, осигуряването на най-оптимални условия за отпечатването на хартия (като цена и качество), а също и други дейности, които всяка година се извършват, за да го има справочното издание, отново бяха възложени на Илко Груев, управител на „Инфоз“ ЕООД. Той е автор на текстовете и е отговорен за подбора и обработката на информация, а също и за работа с рекламодателите, както на това издание, така и на всеки от предходните му 18 броя.

„Икономически годишник на регион Стара Загора“ дава пълен поглед върху икономически показатели на предприятията от региона, като представя официалните данни от последните финансови отчети на водещите фирми. Книгата включва класации на дружествата от региона според размера на приходите, тяхната годишна печалба и рентабилност – в съпоставка с предходни години. През 2021 г. изданието представя предприятия, които са лидери за своята област, а също и дейността на Община Стара Загора и на няколко неправителствени организации, които работят в полза на обществото и бизнеса.

Книгата се включва текстове на два езика – български и английски.


Autizm

Откровено за аутизма • Истински истории • Моето специално дете

Създаването на книгата „Откровено за аутизма • Истински истории • Моето специално дете“ беше възложено от Невена Иванова. В този случай се съобразихме с желанието на автора сам да бъде и издател (ISBN 978-619-188-496-4). Извършихме коректорска и редакторска дейност; страниране; дизайн на корицата и тялото; възложихме печата; направихме доставката до адреса на възложителя. Заедно с това поехме и консултантски функции, които се налагаха при някои етапи от създаването на книгата.

Книгата обяснява популярно както е аутизмът и затова е полезна на всеки, който има интерес от темата. Представя съвременни и алтернативни методи на терапия при аутизъм. Описва игри и игрови ситуации с аутистични деца. Дава насоки за организация на живота на аутистичното дете, а също и за спецификите при храненето. Книгата е помощник за социализацията и интеграцията на деца със специални потребности.


rodat stoilovi

Родът Стоилови

„Родът Стоилови от град Гоце Делчев“ (92 стр., формат А5, пълноцветно) е издание на „Инфоз“, което излезе от печат през март 2020 г. Книгата представя родословното дърво на рода, а също и спомени и разкази на хора от различните му разклонения – лични истории, изпълнени с драматизъм, с трудности, но и с радости. Книгата показва черно-бели и цветни снимки от семейните албуми, които също допринасят за запазване на историята на рода. Освен издателската дейност „Инфоз“ извърши коректорска работа по текстовете, странирането, проследяването на печатното изпълнение.


anatomia

Анатомия на домашните птици

„Анатомия на домашните птици“ (194 стр., формат В5) е авторски научен труд на доц. д-р Стоян Гаджев и е второ преработено и допълнено издание, излязло от печат през декември 2019 г. Издател е Мая Стоянова Гаджева.

„Инфоз“ работи по графичната обработка и странирането на книга, а също и по оптимизиране на печатната услуга. Анатомията е учебник, предназначен за студенти по ветеринарна медицина и помагало за ветеринарни лекари. Тя поставя акцент върху приложния характер на анатомичните данни и затова представлява интерес и за зооинженери, птицевъди и други хора с интерес към темата. Илюстрирана е с десетки графики, които визуализират темите. Изданието представя и библиография на книгите и научни и научнопопулярни трудове на доц. Гаджев.


Албум „Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX век”

Албум Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX век

За Празника на Стара Загора - 5 октомври, през 2015 г. излезе от печат двуезичният луксозен албум „Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX век”.

Албумът е книга със 128 пълноцветни страници (формат А4), полиграфически изработена с твърди корици, с ISBN 987-619-90489-0-0. Представя частна колекция от пощенски картички и снимки, свързани със Стара Загора, собственост на Неделчо Митев – старозагорец, който живее в София, но е дълбоко свързан с родния си град. Издател е Регионална библиотека "Захарий Княжески". Съставител и автор на текстовете, представящи пощенските картички, е краеведът Снежана Маринова. Преводът на английски език е на Нина Василева. Подборът от колекцията включва над 220 картички и снимки и представя сгради, улици, събития, личности и емблематични места от Стара Загора от края на XIX до средата на XX век.

Албумът е представен официално в Регионална библиотека "Захарий Княжески" от Любомир Юруков - колекционер, издател и главен редактор на списание "Минало". По време на това представяне той заяви, че книгата има историческа ценност, защото проследява развитие на Стара Загора. Акцентира и на професионалната полиграфия на изданието. На представянето присъстваха около 100 любители на книгата и всеки от тях получи безплатно като подарък по един брой от нея.

Изданието стана и една от причините Регионална библиотека „Захарий Княжески“ да получи Националната награда „Христо Г. Данов” за 2016 година (повече информация: www.libsz.org).

Заради високата оценка, която получи луксозното издание, то е разпространено в различни посолства, всички библиотеки, музеи и други институти не само в България, но и зад граница. 

* * *

Книги "Берое" - 100 години футбол" (на български и на английски език)

kniga beroeЛуксозните книги "Берое - 100 години футбол (1916 - 2016)" (на български и на английски език) са издания на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора по поръчка на Община Стара Загора. Двете книги са посветени на 100-годишния юбилей на Професионален футболен клуб „Берое“ и са част от празничните събития на футболния отбор.

Автори са журналистите Венета Асенова, Емил Димов и Чавдар Златев. Идейната концепция, дизайнът и предпечатът са дело на собственика на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора Илко Груев.

Българското издание (ISBN 978-619-90597-0-8) е оформено с твърди корици със 192 страници (формат А4) и пълноцветен печат. То представя историята, най-славните моменти и статистически данни за футболен клуб "Берое". В изданието са поместени около 360 фотографии, които обхващат вековната история на футбола в града. В „Берое – 100 години футбол“ са поместени още спомените на бивши и настоящи легендарни футболисти и звезди на клуба, треньори. В книгата са публикувани хронологично и всички резултати на клуба от мачовете му в "А" и "Б" професионална футболна група до датата на издаването – 3 март 2016 г.  

Изданието на английски език Beroe. 100 years of football (1916 - 2016) е самостоятелна книга (ISBN 978-619-90597-1-5), също оформена с твърди корици и формат А4 и стотици снимки. Преводът на английски език е на Диана Турлакова.

Книгата е представена в залата на Регионална библиотека "Захарий Княжески" и предизвика силен интерес. Може да бъде намерена в Стара Загора (в търговските обекти на футболен клуб "Берое"), а също и в книжарниците на „Хеликон“ и „Сиела“ и други в София и в големите градове.

* * *

Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

"Инфоз" ЕООД - Стара Загора е изпълнител на дизайна и предпечатната дейност на десетки рекламни и информационни материали. Някои от тях са:

За изработката на продуктовия каталог на фирма Варианти са използвани десетки авторски снимкиПродуктов каталог на "Варианти" ООД - Стара Загора

Каталогът представя многообразните изделия на предприятието на три езика – немски, английски и български и е изработен във връзка с участие на фирмата със собствен щанд на специализирано изложение в Германия през 2015 г. За целите на изложението бяха изработени и останалите рекламни материали – постери и пана, календарчета и други.

Рекламни и информационни материали на Фестивала на виното и културното наследство „Августиада“

Те включват: Каталог на изложителите, постери, пана, листовки, плакат, афиши и други съпътстващи програмата материали. През 2016 г. тези материали са създадени с авторски снимки на Илко Груев. Фестивалът на виното и културното наследство "Августиада" се провежда в Регионален исторически музей - Стара Загора през октомври всяка година от 2012 г. Организатори са Търговско-промишлена палата – Стара Загора, консултантската фирма „Оинорама“ и Община Стара Загора.  

Информационна брошурата на Ротари клуб - Стара Загора,
посветена на 20-годишнината от чартирането на клуба

Фото изложбата включва и авторски снимки на Илко ГруевИзложба "100 години Светът е "Берое"

Изложбата "100 години Светът е "Берое" е експонирана като постоянна през април 2016 г. и остана до края на годината на пешеходната зона в центъра на града. Чрез 30 пана с размери 172 х 112 см тя представя важните моменти от историята и развитието на футболния клуб, показани чрез близо 160 снимки.

Изложбата е посветена на празника на футболен клуб "Берое". Идейната концепция, съставителската и дизайнерската дейности са изпълнени от "Инфоз" ЕООД - Стара Загора по поръчка на Община Стара Загора. Изложбата включва и авторски снимки, направени от Илко Груев.

* * *

Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

Екипът на „Инфоз“ - Стара Загора има голям опит от журналистическата си практика (някои от хората ни се занимават професионално с медии повече от 15 години, други - повече от 20 години). Познаваме много добре медиите – и в региона на Стара Загора, и в страната – както печатните, така и електронните. Познаваме хората, които ръководят и работят в тези медии. За много от тях знаем как и кога са създадени и каква е аудиторията им днес.

Тази информация ни позволява да направим оценка и да ви дадем мнение дали реклама или публикации на новини в конкретна медия от Стара Загора ще донесе желания резултат. Обадете ни се - дори и само с въпрос, за това кои са медиите в региона на Стара Загора и кои журналисти работят в Стара Загора (088 7405202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Няма да се опитваме да променим мнението ви, че е по-добре да нямате никакви допирни точки с журналисти и телевизионни камери. Но потърсете ни ако имате нужда от мнение как да взаимодействате и да комуникирате с медиите. Или ако се колебаете къде да рекламирате, дали да дадете пресконференция по някаква тема, как да се публикуват новини за вас – ще ви насочим как конкретно да работите с вестници, телевизии, радиа и сайтове. Знаем много добре технологията и кой е най-лесният път за публикуване на новини в Стара Загора и в медиите, които са популярни в региона.

Можем да бъдем полезни при дейности, свързани с изпълнението на ваш проект, финансиран с европейски средства или с частни инвестиции. Можем да се ангажираме с кризисен пиар, ако заедно решим, че ние сме компетентни за конкретната тема.

rotary stara zagora beroeВсяка седмица създаваме видео продукти (най-често репортажи), но всеки ден, без изключение, работим с текстове на български език. За нас не е проблем да създадем текст, който ви е нужен – за целите на уеб сайт, за презентация, за реклама или за публикация. Вижте условията ни за публикуване на рекламно съдържание в www.infoz.bg.

Да, по-често работим с видео камери, но ще се справим добре и с всяка задача, свързана с документално фото заснемане на събития или обекти. Без претенции за художествена фотография, но затова цената на услугата ще е приятна за вас. В началото на 2017 г. екипът на "Инфоз" изпълни поръчки за фотографско заснемане на продукти на няколко фирми с цел изработка на печатни рекламни материали и изработка на уеб сайтове. Направихме и заснемане на няколко събития, сред които е чартирането на Ротари клуб Стара Загора - Берое, а малка част от снимките илюстрираха и информацията, която вестник "Национална бизнес поща" публикува на страниците си след събитието. 

* * *

Цената ще определим заедно и във ваш интерес. Ще платите за консултацията и услугите по тези теми, само ако реално сме допринесли за решаване на проблем.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

logo infoz

Това е трудно за вас. Това би ви отнело много време, дори и да имате познания и желание да го направите сами. Ако искате да накарате интернет да работи за вас и да ви носи пари или имидж и популярност – за това са нужни и знания, и практика, и ресурси... И ако представянето ви в интернет не е на ниво, със сигурност пропускате възможности.

Фирменият уеб сайт има една цел – да носи печалба – чрез нови клиенти, чрез повече продажби, чрез създаване на доверие. И полезната, правилно подбрана информация, която се намира на него, е първото задължително нещо. За другите ще ви кажат дизайнерите, програмистите, оптимизаторите – хората, които произвеждат уеб сайтове.

Хората от екипа на „Инфоз“ ЕООД са създали десетки сайтове. www.infoz.bg е също наша разработка. Обичайно използваме свободен софтуер и системи за управление на съдържанието. Но тук няма да сложим картинки и линкове към нашия принос за развитието на световния интернет. Няма да обясняваме последните тенденции в оптимизацията (SEO). Ще ви отговорим ясно и конкретно, ако ни потърсите с въпрос в тази посока.

Считаме, че за резултатната работа по всеки уеб сайт – независимо дали е корпоративен, на организация, на идея, за услуга или продукт, или е личен – е нужен индивидуален подход при създаването му. Повече обаче са нужни познания и практика. И следене на новите технологии и модните тенденции.

infoz internet siteТова, с което можем да сме полезни е не толкова създаването на поредния нов сайт, а да направим оценката какво е състоянието на сайта, който вече имате. Можем да се ангажираме със системната и с информационната поддръжка.

Можем заедно да помислим дали вашият сайт затваря темата за присъствието ви в интернет или е нужно използване и на други ресурси. За възможностите ни, свързани с: 1. събития, 2. видео, 3. реклама, 4. медии, 5. създаване на текст вече говорихме. Със сигурност това са основни инструменти за подобряване на присъствието ви в интернет.

* * *

Цената на евентуални консултации или дейности по тази тема е неясна. Защото резултатът не се вижда бързо. Склонни сме да изчакаме. Ще платите, след като реално сме помогнали за разкрасяване на вашата дигитална физиономия.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

facebook

Не се занимаваме с Фейсбук (Facebook). Знаем, че Фейсбук заема около 97-процентен дял от времето и вниманието, което българите отделят за десетките социални мрежи. Тук не говорим обаче за забавление, а за работа, която е обвързана и с резултат. Има хора и фирми, които са натрупали добър опит от проекти, свързани с реклама и маркетинг, осъществени чрез Фейсбук. Не искаме да подвеждаме клиентите си, че можем да изпълним бързо и ефективно очакванията им, свързани с Фейсбук.

delete facebook

Има и много други дейности, свързани с реклама или дизайн, и други фирми имат повече опит и възможности да изпълнят добре ваш проект. Работата ни през годините в тази област е създала контакти и познанства. Вероятно ще можем да ви насочим към друг изпълнител на вашия проект, ако решим, че не сме достатъчно компетентни за да изпълним задачата. Това се отнася и за дейности, свързани и с Фейсбук.

Има обаче други социални мрежи и сайтове за споделяне на съдържание – Туитър (Twitter) и Ютюб (Youtube) са само примери, за които можем смело и със самочувствие да дадем оценка и препоръка дали са за вас и как да ги използвате.

 

5 oktomvri stara zagora
 
StaraZagora parkove

reklama infoz

web site infoz

knigi infoz

video infoz

medii infoz

 

donationsСтимулирайте ни да работим по-успешно, като дарите малка сума. За да я заслужим може да ни пишете каква информация желаете да прочетете на сайта.
Благодарим Ви!

Най-четеното от последните дни