Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: През следващия мандат привличането на нови инвестиции е основната ни цел

С надграждането на електронните услуги за хората от общината, трябва да въведем за инвеститорите обслужване на едно гише. Необходимо е да предлагаме бързо и ефективно обслужване, добра инфраструктура, човешки капитал и ниски данъци - каза кандидатът за кмет от ГЕРБ Живко Тодоров, при една от срещите си с представители на бизнеса в Стара Загора.

Теми:
Живко Тодоров: Градът ни ще бъде най-зеленият в България

С подписването на договора за закупуване на 33 електрически автобуса и 18 зарядни станции, в Стара Загора придобиваме не само нови превозни средства за градския транспорт. Печелим по-чист въздух и намаляваме вредните емисии, като същевременно свиваме разходите за дружеството.

Водоподаването в Стара Загора ще бъде спряно до 18:00 часа на 21 октомври

Във връзка с отстраняването на авария по довеждащ водопровод за град Стара Загора, ще бъде спряно водоподаването от 13:00 до 18:00 часа на 21.10.2019 г. за целия град, с изключение на болничен комплекс УМБАЛ „Проф. Д-р Ст. Киркович“. Повече информация - от денонощния дежурен на експлоатационен район „Стара Загора” на телефон 042/601 639 и 042/601 648.

Теми:

Страница 1 от 251

Най-четеното от последните дни