Срина се телефонията на Виваком на територията на община Стара Загора

Поради срив в услугите на доставчика на комуникационни услуги Виваком, на територията на община Стара Загора не може да бъде осъществена телефонна връзка с общинската администрация, както и с горещия телефон. Проблемът, констатиран в обедните часове на 23 юли 2018 г., засяга различни райони на страната.

Райони без вода в община Стара Загора на 20 юли

Поради ремонтни дейности на главен водопровод на бул. "Цар Симеон Велики" се спира водоподаването за абонатите по бул. "Цар Симеон Велики", от бул. "Руски" до ул. "П. Парчевич", както и за абонатите по ул. "Димитър Наумов", от бул. "Цар Симеон Велики" до бул. Славянски".

Почина Димо Бухчев

След кратко боледуване на 72-годишна възраст почина почетният гражданин на Стара Загора Димо Бухчев. Градът загуби изключително достойна личност и добър човек, наследник на един от най-старите и значими старозагорски индустриални родове.

Над 1000 лекоатлети ще участват в Балканиадата в Стара Загора

Балканиадата по лека атлетика за жени и мъже ще се проведе в Стара Загора на 21 и 22 юли на стадион „Берое” в Стара Загора. Турнирът е последна възможност за покриване на нормативите за Европейското първенство в Берлин (7-12 август) в различните дисциплини.

Теми:

Страница 1 от 189