Райони с временно прекъсване на водоподаването в Стара Загора на 17 август

Във връзка с изпълнение на проект по Оперативна програма „Околна среда“ за реконструкция на водопроводна мрежа в Стара Загора, са възможни смущения или временни прекъсвания във водоподаването на 17 август, от 12:00 до 16:00 часа, в следните райони: от ул. „Капитан Петко войвода“ на изток до бул. Крайречен и на север от бул. „Цар Симеон Велики“.

Теми:
Отменено е частичното бедствено положение в старозагорското село Пъстрово

От 9:00 часа на 12 август е отменено частичното бедствено положение в старозагорското село Пъстрово. Заповедта влезе в сила от 14:00 часа на 9 август, когато в следствие на влошени метеорологични условия, висока температура и силен вятър, на територията на населеното място възникна пожар. Стихията е овладяна, а в дейностите се включиха пожарникари, военни и доброволци.

Концерт на „Джуниър бенд“ в Стара Загора

Международният ден на младежта – 12 август, ще бъде отбелязан в Стара Загора с атрактивен концерт на Духов оркестър на Средно училище „Емилиян Станев“ – Велико Търново. Музиката на „Джуниър бенд“ завладява не само с талант, но и с много емоция и артистичност. Младите боляри разчупват стереотипите при духовите инструменти и преплитат поп, джаз и фънк по майсторски начин.

Страница 1 от 375

Най-четеното от последните дни