Райони в Стара Загора, в които се спира водоподаването на 8 април 2024 г.

На 8 април 2024 г. от 15:00 до 20:00 часа се спира водоподаването в следните район в Стара Загора: от ул. „Ангел Кънчев“ на изток до бул. „Крайречен“, от ул. „Цар Симеон Велики“ на юг до бул. „Славянски“, в кв. „Индустриален“, кв. АПК и кв. „Кольо Ганчев“. Причината е отстраняване на възникнала авария, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора.

Теми:
Райони и населени места в община Стара Загора, в които се спира водата на 3 април 2024 г.

На 3 април 2024 г. до 17:00 часа се спира водата в селата Загора, Маджерито и Малко Кадиево. Причината е отстраняване на възникнала авария. Без вода до 14:00 часа ще бъдат абонатите в село Оряховица, в село Хан Аспарухово – до 12:30 часа. Това съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора.

Теми:
Зам.-кметът Радостин Танев: Нека заедно да направим Стара Загора по-чиста!

На 6 април 2024 г. за втора поредна година Община Стара Загора стартира кампанията, допринасяща за почистването и озеленяването на градската среда „Заедно за една по-чиста Стара Загора“. Преди година инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни, здравни и социални заведения и стотици граждани.

Страница 1 от 451