Предимствата на Dropbox за образование и инструмент в класната стая

В днешната дигитална ера технологиите се превърнаха в неразделна част от образованието. От онлайн платформи за обучение до дигитални учебници, технологията трансформира начина, по който преподаваме и учим. Един технологичен инструмент, който придоби популярност през последните години, е Dropbox, базирана в облак платформа за съхранение и споделяне на файлове.

Шест практични съвета за гледане на видеоклипове онлайн

Светът на видеосъдържанието напредна значително с бързото развитие на технологиите. В днешно време има повече услуги за стрийминг и платформи за споделяне на медии отвсякога. Достъпът до различни видове онлайн видеоклипове е лесен и изборът е от забавни видеоклипове с котки до образователни уебинари. Гледането на видеоклипове онлайн обаче не винаги е гладко.

Насладите се на пътуването и го превърнете във вълнуващо преживяване

Пътуването към ново непознато място е едно от най-вълнуващите изживявания за човек, който обича приключенията. То винаги предлага възможност за изследване на нови места, култури и начин на живот. Независимо дали пътувате самостоятелно, със семейството си или с група свои приятели, винаги има много страхотни начини да направи ваканцията по-приятна и запомняща се.

Защо социалните медии са толкова популярни?

През последните години социалните медии се превърнаха в неразделна част от живота ни и стотици милиони хора по света използват различни платформи като Facebook, WhatsApp, Instagram и Snapchat. Социалните медии преобразиха начина, по който общуваме, по който се свързваме и споделяме и те продължават да бъдат съществена част от ежедневието ни. В тази статия ще проучим защо социалните медии са толкова популярни.

Страница 1 от 44

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber