Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 7405202, Илко Груев || 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Уеб дизайн и дейности, свързани с интернет

Това е трудно за вас. Това би ви отнело много време, дори и да имате познания и желание да го направите сами. Ако искате да накарате интернет да работи за вас и да ви носи пари или имидж и популярност – за това са нужни и знания, и практика, и ресурси... И ако представянето ви в интернет не е на ниво, със сигурност пропускате възможности.

Фирменият уеб сайт има една цел – да носи печалба – чрез нови клиенти, чрез повече продажби, чрез създаване на доверие. И полезната, правилно подбрана информация, която се намира на него, е първото задължително нещо. За другите ще ви кажат дизайнерите, програмистите, оптимизаторите – хората, които произвеждат уеб сайтове.

Хората от екипа на „Инфоз“ ЕООД са създали десетки сайтове. www.infoz.bg е също наша разработка. Обичайно използваме свободен софтуер и системи за управление на съдържанието. Но тук няма да сложим картинки и линкове към нашия принос за развитието на световния интернет. Няма да обясняваме последните тенденции в оптимизацията (SEO). Ще ви отговорим ясно и конкретно, ако ни потърсите с въпрос в тази посока.

Считаме, че за резултатната работа по всеки уеб сайт – независимо дали е корпоративен, на организация, на идея, за услуга или продукт, или е личен – е нужен индивидуален подход при създаването му. Повече обаче са нужни познания и практика. И следене на новите технологии и модните тенденции.

infoz internet siteТова, с което можем да сме полезни е не толкова създаването на поредния нов сайт, а да направим оценката какво е състоянието на сайта, който вече имате. Можем да се ангажираме със системната и с информационната поддръжка.

Можем заедно да помислим дали вашият сайт затваря темата за присъствието ви в интернет или е нужно използване и на други ресурси. За възможностите ни, свързани с: 1. събития, 2. видео, 3. реклама, 4. медии, 5. създаване на текст вече говорихме. Със сигурност това са основни инструменти за подобряване на присъствието ви в интернет.

* * *

Цената на евентуални консултации или дейности по тази тема е неясна. Защото резултатът не се вижда бързо. Склонни сме да изчакаме. Ще платите, след като реално сме помогнали за разкрасяване на вашата дигитална физиономия.

office@іnfоz.bg | 088 6194438

jazz stara zagora 24

reklama infoz

web site infoz

knigi infoz

video infoz

medii infoz