Кметът Живко Тодоров направи поздрав по повод Деня на Независимостта на България

Уважаеми старозагорци,

22 септември е знакова дата в българската история. Денят, в който е обявена Независимостта на България, е символ на успехите, породени от единомислие, от общата енергия и вяра в една кауза – силна, непреклонна, свободна държава, устояваща на предизвикателствата. Пътят за постигане на заветните цели от нашите предци е бил трънлив, осеян с перипетии, но той нито за миг не сломява онзи български дух, който и до днес живее в очите на хората, в душите на българите.

Теми:
От следващия месец плащанията към НАП ще се извършват по нови банкови сметки в БНБ

От началото на октомври 2023 г. плащанията по банков път към НАП ще се извършват по пет нови банкови сметки на БНБ. Всяка от тях е предназначена за погасяване на определено задължение: данъци, социалноосигурителни и здравни вноски, вноски за ДЗПО и вземания, подлежащи на принудително събиране от публичен изпълнител.

Зърнопроизводители започват протести с тежка техника и блокади на пътища

В понеделник, 18 септември 2023 г., земеделски производители започват протестни действия на възлови точки в цялата страна заради отпадането на ограниченията за вноса на зърно от Украйна. Ще бъдат блокирани гранични пунктове, главни пътища и автомагистрали. Във вторник протестите ще бъдат насочени към София. Инициативният комитет, включващ представители на 24 организации, съобщи, че ключовите точки, които ще бъдат блокирани.

Премиерът Денков: Зърнопроизводителите печелят прекалено много

Държавата е длъжна да се грижи за общия интерес. Освобождаването на вноса на земеделска продукция от Украйна е от полза за всички граждани. Ето защо правителството няма да се поддаде на опити за шантаж. Това заяви премиерът Николай Денков по повод подготвяните от аграрния сектор национални протести във връзка с освобождаването на вноса на селскостопански продукти от Украйна.

Най-актуалните мъжки панталони за лятото

Идеалните модели осигуряват комфорт и стил едновременно. Усещането за прохлада идва от материята. Светлите и ярки цветове на летните мъжки панталони създават усещане за лежерност и добро настроение. Слънчевият сезон предразполага към носенето на мъжки летни ризи и мъжки панталони с оригинални десени. Многообразието на цветове е голямо – от неутралните бяло и бежово, през пастелните нюанси, та до червено, жълто, кралско синьо…

Теми:

Страница 1 от 264

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber