Изтича срокът на удостоверенията на таксиметровите водачи

Срокът на старите удостоверения на таксиметровите водачи изтича. Заявленията за преиздаване на удостоверенията ще бъдат приемани до 15:00 часа на 30 юни във всички офиси на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, които ще работят извънредно.

taxiЩе бъдат приемани и заявления, които не са окомплектовани, като при тези случаи удостоверенията ще бъдат издавани след предоставянето на всички необходими документи, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Таксиметровите водачи, които не са подменили удостоверенията си до 30 юни 2018 г., ще трябва да се явяват отново на изпит за придобиване на право да упражняват професията.

От министерството припомнят, че през 2016 г, беше променена нормативната уредба, като беше въведена валидност от 5 години на всички безсрочни удостоверения, като до сега два пъти е удължаван срокът за подмяната им.

www.infoz.bg  www.infoz.bgКога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

Най-четеното от последните дни

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток