републикански титли завоюва Ангелина Кръстева на 25-ото държавно първенство по канадска борба

Две републикански титли завоюва Ангелина Кръстева на 25-ото държавно първенство по канадска борба

Състезателките от „Августа – Стара Загора“ се завърнаха с три медала от Двадесет и петото юбилейно държавно първенство по канадска борба за хора с увреждания, което се проведе в Белоградчик през уикенда. Тази година Стара Загора беше представена от три състезателки – Дарина Сурчева, Ангелина Кръстева и Донка Йовчева.

За първи път клубът имаше участие при жените и в категория 60+ килограма.

Старозагорките се представиха много добре. Дарина Сурчева, която дебютира при жените в категория 60+ килограма, зае четвърто място на лява и дясна ръка, Донка Йовчева спечели бронзов медал на дясна ръка в категория жени с увредено зрение до 70 килограма, а Ангелина Кръстева завоюва две републикански титли в категория жени с увредено зрение до 60 килограма.

„Тези състезания са много важни за нас. Всяко мероприятие за хората с увреждания допринася да си вдъхнем кураж и надежда“, разказа Ангелина Андреева. Тя изказа благодарност към Община Стара Загора за оказаната подкрепа.

k1

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24