Как се настройват есенните сеялки

Как се настройват есенните сеялки?

Когато говорим за есенна сеитба, едно от най-важните условия за висок добив, е качествената есенна сеялка. Именно тя се грижи за точното и равномерно полагане на семената в почвата. Съвременните машини се характеризират с редица плюсове на фона на механичната сеитба. На пазара за агротехника обаче има разнообразни видове и модели, сред които и за директна сеитба. Всички тези агромашини представят своя прочит и технология на работа.

Някои от тях обаче се настройват доста трудно и костват много усилия на земеделците, които иначе са нужни за стартирането на така важната есенна кампания.

Väderstad от своя страна, чийто официален вносител за България е „Тайтън Машинъри“, е бранд, който е добре познат на българските земеделци и залага почти напълно на минималните обработки, които пък помагат за задържане на влага в почвата.

Какво трябва да знаете за есенната сеитба?

Нещо важно, с което всеки един земеделски стопанин трябва да е наясно е, че есенната сеитбена кампания зависи от два основни фактора – климатичните условия и избора на правилна сеялка. Прецизността се измерва в пари. Затова ако успеете да поставите семето точно и на правилното място, то ще покълне в най-правилното време и това ще бъде предпоставка за още една успешна кампания.

Мотивирана от високите изисквания на съвременните земеделски стопани, Väderstad създаде широка гама сеялки от най-висок клас, които се агрегатират към трактор.

Ако търсите високопроизводителна машина, с нисък разход на гориво, която ще ви гарантира точно полагане на семето и безаварийна работа сезон след сезон, доверете се на Väderstad.

Настройка на есенната сеялка Väderstad

За да бъде в състояние да се адаптира към различните типове почва и условия в полето, сеялките на шведския бранд могат да бъдат оборудвани със системата Väderstad E-Control, която осигурява безжично наблюдение и контрол на процеса на изсяване по време на движение на полето. Това прави настройката на Вашата есенна сеялка изключително лесно.

Свържете се с нас сега

Ако имате въпроси относно функционалностите на машините, видовете, както и обезпечеността ни от резервни части, позвънете ни още сега! Нашите специалисти са на разположение Не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите на кратък номер *4040!

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg