С какво геймърските столове са по-добри от обикновените?

Много хора обичат да разпускат в свободното си време, играейки компютърни игри. Това модерно „хоби“ е любимо за жени и мъже, а за да бъде практикувано по възможно най-добрия начин, трябва да се инвестира в подходяща техника и обзавеждане. Геймърските столове са също сред важните покупки, които всеки начинаещ или напреднал почитател на gaming приключенията би следвало да извърши, споделят от онлайн магазин Ardes.bg.

Геймърски столКак да изберем геймърски стол?

Намирането на евтин модел не е основната цел, когато настъпи моментът да купим геймърски стол. Добре е да следим за изгодни оферти, но това ли е най-важното? Практиката да се хвърляме на бюджетни решения е масова – потребителите са силно привлечени от ниските цени, които е добре да бъдат допълнени и от добри технически параметри.

При избора си обаче обърнете внимание на детайли, като ширината и дълбочината на седалката, максималното тегло (в това число и собственото ни), материалите за изработка, допълнителните екстри и дизайна на компонента. Гаранционният срок е също важна особеност, както и цената.

С какво е по-добър от обикновения офис модел?

На пръв поглед може и да не намирате особени разлики между по-високия клас офис столове и геймърските модели, но такава има и то не малка. Вторият вид са по-добри за играене на игри, защото:

  • имат отличителен външен вид – голяма част от креслата за гейминг са вдъхновени от известни заглавия, а дизайнът им е спортен, интересен и трудно може да остане незабелязан;
  • ортопедични и ергономични – тези две качества правят дългия престой пред компютъра приятен и изпълнен с хубави моменти. Възможността за регулиране височината на седалката и наклона на облегалката осигуряват комфорт за тялото и правилен стоеж;
  • хубавите модели предлагат регулируеми подлакътници – креслата за гейминг с високо качество дават възможност да настроим дори и височината на ръцете си в поне няколко позиции. Това е още един голям плюс в полза на геймърските столове, които са снабдени и с колелца за по-лесно придвижване;
  • множество екстри – ако за едно офис кресло е важно да е просто удобно и да се вписва в общия интериор, то при тези за играене на игри изискванията са далеч по-завишени. Възглавничка за врата и кръста, поставка за краката, специална тапицерия за по-добра циркулация и т.н.

Някои геймърски столове са състезателни, а други балансиращи и подходящи за конзолни геймъри – при всеки един вариант намираме конкретни технически и дизайнерски специфики, които открояват модела от останалите. Спортните са подходящи за феновете на игри с коли, като на тях е възможно да бъдат инсталирани приспособления, като педали и волан.

Защо да го купим онлайн?

Геймърският стол може да бъде закупен както от физически магазин, така и от интернет платформа. Вторият вариант се свързва с доста предимства, които всеки фен на компютърните игри е добре да вземе под внимание. Те са следните:

  • повече предложения на едно място – продуктовият каталог в интернет платформите е изключително богат, а това дава на потребителите да избират на воля и да открият идеалния според изисквания ни модел кресло за игри;
  • възможност за поръчка по всяко едно време от деня – с онлайн магазините няма да ви се налага да се съобразявате с работното време на служителите, което е огромен плюс. Можете да поръчате мебели за гейминг по всяко едно време от денонощието и от всяка една точка на географската карта;
  • по-ниски цени и специални отстъпки – още една сериозна причина да купите геймърски стол от онлайн магазин, която никак не е за пренебрегване. Намаленията в него са много по-големи, а постоянните цени – една идея по-ниски.

Инвестицията в стол за играене на игри е много важна. От неговите удобства зависи комфортът ни по време на gaming, а до голяма степен и естетиката в стаята. Изберете качествен и красив модел, с който да се чувствате винаги добре!

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg