Шампионите на „Берое“ ще вдигнат отново Купата след 37 години

Точно 37 години след спечелването на титлата шампионският отбор на „Берое“ се завръща отново в Храма за мач срещу „Славия“! Това ще се случи в срещата от XXVI кръг на efbet Лига, която започва в 14 часа на 15 април (събота). На полувремето на двубоя отборът, спечелил трофея, ще излезе пред публиката, за да вдигне отново шампионската купа под аплодисментите на беройските фенове.

ПФК „Берое“ подготви още една изненада в тази инициатива за своите привърженици, съобщиха от пресслужбата на клуба. За мача срещу „Славия“ играчите ще излязат със специални фланелки, които са реплика на шампионските. Във вторник (18 април) те ще бъдат пуснати в продажба единствено в официалния клубен фен магазин. Лимитираната серия от 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и с размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лв.

В продажба НЯМА да бъдат пускани допълнителни бройки от тези фланелки!

Такава фланелка обаче може да бъде спечелена от всеки, който се включи в третата изненада от инициативата „Да посрещнем шампионите в Храма“.

ПФК „Берое“ организира томбола, в която може да спечелите реплика на  фланелката от 1986 г. с номер 6 и автограф от капитана на шампионския отбор Теньо Минчев.

Всеки, който закупи от специалните билети, ще участва в тегленето на голямата награда. Талонът за участие е на цена 5 лв. и няма ограничение в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на двубоя със „Славия“. Продажбата на талони за участие приключва в 14 часа на 15 април.

Beroe

www.infoz.bg  www.infoz.bg