Реконструкция на канализационната мрежа в кв. „Три чучура – север“ в Стара Загора

„Трейс Груп Холд“ АД подписа договор за реконструкция на част от канализационната мрежа в кв. „Три чучура – север“ в Стара Загора. Възложител е Община Стара Загора. Стойността на договора е в размер на близо 1,7 млн. лева.

Финансирането е от бюджета на общината.

trace stara zagora vikИзпълнител е Обединение „Самара 2015“ с водещ партньор „Трейс Груп Холд“ АД (60 %) и партньор „ДК Инфра“ ООД (40%). Срокът за изпълнение на договора е 5 месеца, считано от датата на подписване на 14 декември 2016 г. Ще бъде извършена реконструкция на част от съществуващата битова и дъждовна канализация в старозагорския квартал.

От началото на годината акциите на Трейс Груп поевтиняват с 2,62%, като през последната една година спадът е с 12,6%. Пазарната капитализация е 123,952 млн. лева, показват данните за дружеството, подадени към Българска фондова борса – София.

Във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности в квартала, от 9 до 31 януари се променя маршрутът на автобусни линии № 14 и № 17. Те ще се изпълняват с маршрута на движение на автобусна линия № 51.         

Спирките, които няма да обслужват автобусни линии № 14 и № 17, са „СОУ „Г. Райчев“ и „Детска градина“.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство.

 

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24