Стара Загора ще бъде домакин на турнир по стрийт фитнес

Стара Загора ще бъде домакин на турнир по стрийт фитнес

Турнир по стрийт фитнес ще се проведе на 22 юли от 9:00 часа в двора на Професионална гимназия по електротехника „Г. С. Раковски“ в Стара Загора. Спортният спектакъл е в рамките на кампанията „Ваканция без грижи“.

Целта е децата и младите хора да бъдат по-често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства.

Категориите за участие са: момчета до 17-годишна възраст, момчета над 17-годишна възраст, момичета над 14-годишна възраст. Участниците ще получат купи, медали, грамоти и много предметни награди, а всички победители в отделните категории, спечелили първо място, се класират за участие на финал в София, където ще бъдат настанени безплатно в хотел „Маринела“. Записването за участие става половин час преди старта на турнира.

Инициативата е подкрепена от Община Стара Загора, участниците в надпреварата ще бъдат поздравени от кмета Живко Тодоров. Организаторите от Националното сдружение на сираците в България благодарят за подкрепата и на хотел „Форум“ в Стара Загора. Събитието се провежда за осма поредна година с генералната подкрепа на хотел „Маринела“ - София и сдружение „Маринела“ - София.

www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор