Военнослужещи получиха награди

Военнослужещи получиха награди за постигнати високи резултати

В навечерието на 6 май - Ден на храбростта и Празник на българската армия на тържествена церемония в Стара Загора бяха наградени заслужили военни от Втора механизирана бригада. За постигнати високи резултати в работата бяха наградени военнослужещи от състава на бригадата с плакети и предметни награди.

Общо 139 души пък са отличени с обявяване на благодарност.

На церемонията присъстваха Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора, Димитър Драчев, зам.-областен управител, Николай Колев, началник на Първо управление „Полиция“, представители на държавни институции, началник отдели в Община Стара Загора, представители на фирми.

„Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската армия е отговорност за нас. Безбройни са примерите на героизъм, който са проявили нашите предшественици, за да ни има днес, за да я има България. В навечерието на този свещен празник да си пожелаем здраве за всички нас и просперитет за държавата“, каза в словото си бригаден генерал Костадин Кузмов, командир на Втора механизирана бригада.

 

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24