Райони с нарушено водоподаване на 8 септември в Стара Загора

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД съобщава, че във връзка с монтажни дейности по смяна на водопровод в рамките на проект по Оперативна програма „Околна среда“, на 8 септември до 15:30 часа ще има нарушено водоподаване в следните райони в Стара Загора: на юг от „Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“, на изток от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до река Бедечка.

Ще бъдат засегнати още: на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Радецки“ и на изток от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“; на север - от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Хан Аспарух“ и на запад - от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Шишман; на север от ул. „Хан Аспарух“ до „Загорка“ АД; кв. „Самара 3“; на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Ген Столетов“ и на изток от ул. „Димитър Наумов“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“; на запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Александър Батенберг“ и на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Генерал Столетов“; kа запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Д-р Т. Стоянович“ и на юг от бул. „Генерал Столетов до бул. „Цар Симеон Велики“; на изток от ул. „Армейска“ до ул. „Д-р Т. Стоянович“ и на юг от ул. „Св. Княз Борис“ до бул. „Цар Симеон Велики“; на изток от ул. „Одринска епопея“ до ул. „Димчо Стаев“ и на юг от бул. „Цар Симеон Велики“ до бул. „Славянски“.

vik stara zagora info

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber