MyKi Auto - проследяващо устройство за постоянно наблюдение на автомобили

MyKi Auto - проследяващо устройство за постоянно наблюдение на автомобили от А1

Мобилният оператор А1 обяви, че започва да предлага MyKi Auto. Това е GPS проследяващо устройство, което позволява постоянно наблюдение на автомобили, камиони, мотори и други чрез мобилно приложение на смартфон.

Myki Auto е достъпно за всички клиенти на А1 на цена от 9,99 лева в брой или за 50 стотинки на изплащане с абонаментен план A1 Surf 2XL. Устройството е с четворна локализация, която гарантира точност на местонахождението до 4 метра. На открити пространства се използва двойно подсигурена сателитна система – GPS и Glonnas.

В подземни паркинги и закрити помещения MyKi Auto разчита на Wi-Fi и A-GPS, за да даде информация за местоположението на автомобила. Устройството има батерия с 10 000 mAh и позволява да изпраща данни за автомобила в движение на всеки 10 минути в продължение на 90 дни. Устройството може да следи автомобила и в реално време, като изпраща местоположението му на всеки 10 секунди, като тогава с едно зареждане на батерията следенето продължение около 50 дни.

MyKi Auto има и функция за изпращане на сигнал до мобилно устройство, ако автомобилът се движи без знанието на собственика или при напусне някоя от предварително посочените до 5 зони за сигурност. Налична е и защита срещу заглушаване, която позволява на MyKi Auto да запамети изминатия маршрут. Устройството се инсталира лесно, закрепва се чрез магнит и може да се конфигурира чрез мобилното приложение MyKi Auto. Физически то е с вид на малка кутия, с индикатори за свързаност и нивото на заряд на батерията.

www.infoz.bg  www.infoz.bg