Телевизия Стара Загора

Слави Трифонов купи Телевизия „Стара Загора”

Телевизия „Стара Загора” е собственост на Слави Трифонов и информация за сделката вече има и в Търговския регистър. Седалището на фирмата вече е в София – в зала 12 на НДК, където бяха и офисите на екипа на „Шоуто на Слави”. Адв. Дамян Георгиев, който беше собственик на дружеството „Статис” АД – фирмата, което притежава телевизията, потвърди за сделката пред информационния сайт www.infoz.bg.

Дамян Георгиев отказа да даде подробности за цената или други детайли.

Представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров – Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Младенова и Ася Тодорова. Промените в Търговския регистър са направени на 10 октомври 2019 г.

„Статис” има национален лиценз за телевизионно излъчване на Телевизия „Стара Загора” и той се запазва при новите собственици.

Към момента програма, подготвяна от журналистическия екип на Телевизия „Стара Загора”, се излъчва чрез интернет – в сайт и в страница във фейсбук.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24