Българска дигитална седмица (21 – 26 юни)

Повече от 150 лектори от цял свят, обединени в 14 тематични конференции ще предложи тази година Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week 2021), която ще се състои от 21 до 26 юни 2021 г. в достъпен онлайн формат. Това е най-голямото събитие у нас, което създава условия за получаване на актуални новини от света, както и добри практики за водещите сфери на бизнеса и управлението, като дискутира влиянието на информационните технологии върху тях.

Сред тях са електронната търговия и основните тенденции в нея след появата на ковид, налагането и развитието на умни градове, възможностите на зелената енергия, начините на управление на риска, дигитално развитие на човешките ресурси и маркетинг индустрията. Дигиталните конференции са уникална възможност за обмен на практики и опит в киберсигурността и киберкултурата на населението, актуални новини за блокчейн и криптовалути, картина на Supply Chain индустрията, иновации в земеделието и т.н.

Една от най-значимите теми на тазгодишното издание на Българската дигитална седмица ще бъде дигиталното здравеопазване и добри практики за това как да изградим устойчив модел на здравеопазване в бъдеще с помощта на информационните технологии.

bdw logo website 1

Лектори на отделните панели са генерални мениджъри, изпълнителни директори от водещи технологични компании от 39 държави, сред които и експерти от фирми като IBM, Hitachi, Boston Consulting Group (BCG), Microsoft, Koc Digital, Seiko Labs, TD Bank и т.н.. Участие ще вземат и представители на университети и научни институти, съобщиха организаторите на събитието.

Организатори на Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week) са екипът на Фондация Digital4, които провеждт събития в целия свят. Тяхна запазена марка са World Digital Weeks, в рамките на която тази година се провеждат 5 дигитални седмици с повече от 1200 лектори.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: