Център за лазерна естетика Лоримар със специални промоции през месец април

Център за лазерна естетика „Лоримар“ със специални промоции през месец април

Запазете час в Център за лазерна естетика „Лоримар“ и се възползвайте от промо предложенията за месеца. Всички процедури се извършват спрямо изискванията на Регионалната здравна инспекция. Работи се в режим на строго спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания.

Графикът е организиран така, че единственият Ви контакт ще бъде само с един член от медицинския екип.

Център за лазерна естетика „Лоримар“ отвори врати в средата на 2014 г. и оттогава се грижи за добрия естетичен вид на своите клиенти. Високият професионализъм на специалистите, качествената техника, с която разполагат и изгодните цени и промоции, които предлагат, обуславят успеха в работата им. Най-добрата им реклама са именно доволните клиенти.

lorimar

В центъра се работи и с единствената в Югоизточна България медицинска лазерна платформа Cynosure Elite+, която предоставя много по-ефективни резултати в сравнение с останалите лазери и гарантира до 97% намаляване на окосмяването.

Подарете си холивудски блясък с най-популярната подмладяваща терапия на звездите - Карбоновият пилинг с ND:Yag лазер.

Искате подмладяване без игли и скалпел? Венус Легаси е вашето решение - най-търсената процедура в света за редуциране на целулита, намаляване на обиколките, неинвазивно стягане на кожата и заличаване на бръчките!

Заповядайте при нас в „Лоримар“, където ще се погрижим за Вашето здраве и красота!


Тел. 0897 811680, град Стара Загора, бул „Св. Патриарх Евтимий“ № 80 А, профил във Фейсбук.


www.infoz.bg  www.infoz.bg