Работа в „Арсенал“ – офисът в Стара Загора желаещите да започнат работа в Арсенал

▶️ Работа в „Арсенал“ – офисът в Стара Загора помага на желаещите да започнат работа в дружеството

На 6 декември 2022 г. „Арсенал“ АД откри официално своя офис в Стара Загора. Той се намира в центъра на града, в непосредствена близост до пазара, на бул. „Цар Симеон Велики“ № 118 (пресечката с ул. „Парчевич“). Служителите в него ще дават информация, ще приемат и предвиждат документите за постъпване на работа в заводите на дружеството.

hristo ibushev rabota arsenal

„Като водещо предприятие в държавата и особено в областта, желаем да сме по-близо до всички наши служители и потенциални работници, за да можем да отговаряме на въпросите им лично, а не само по имейл и телефон. Така няма да се налага на хората от община Стара Загора и населените места да идват и до Казанлък. Ще могат да го направят лично в новия ни офис, който е в центъра на Стара Загора“ – каза изпълнителният директор на „Арсенал 2000“ Христо Ибушев.

Желаещите да започнат работа в заводите на най-големия работодател в сферата на машиностроенето в България – „Арсенал“ АД, ще бъдат консултирани от служители на отдел „Кадри“. В дружеството се разкриват близо 2000 нови работни места.

plamen staykov rabota arsenal

„Най-важното, което трябва да се знае, е че работните места са изключително сигурни“ – каза още Христо Ибушев. „Разнообразието от професии и длъжности в „Арсенал“ е огромно. Касае се за около 680 – 700 вида професии. Работните смени са около 48 вида. Имаме 7 – 8-часови, редовна, първа, втора, 12-часови… Ние сме едни от малкото работодатели, които предлагат втора категория труд, което е доста атрактивно. Това означава по-ранно пенсиониране и примерно ако човек не е направил 15 години стаж и му трябват 1 или 2 години, ние сме едни от малкото останали, където това може да бъде направено“ – съобщи Пламен Стайков – ръководител на Направление „Кадри“ на „Арсенал“ АД.

Работните заплати в „Арсенал“ през 2022 г. са увеличени пет пъти, като средната е около 2050 лева. „Искам да отбележа, че сме вдигнали заплатите само тази година с 61%, което е три пъти над официалната инфлация. Имаме и страшно много социални придобивки, които не ги дава никой друг работодател“ – каза още Христо Ибушев.

„Всеки новопостъпил работник, зависи дали е ръководител, специалист или на работническа позиция, получава допълнително 1000 – 2000 лева към заплатата, платими два пъти – след третия и след шестия месец. И това са чисти суми“ – добави Пламен Стайков.

Служители на „Арсенал“, живеещи в общините Стара Загора, Гурково и Николаево получават допълнително по 250 лева за отдалеченост. Транспортът до работното място е безплатен. „Даваме ваучери по 200 лева на месец, но не са за 12, а за 15 месеца. Трите извънредни са за Великден, за празника на „Арсенал“ през октомври и за Коледа и Нова година. Т.е. всеки получава допълнително 3000 лева на година“ – посочи Пламен Стайков.

rabota arsenal

Христо Ибушев добави, че отделно от това има безплатни почивки за служителите в почивната станция в Несебър, всеки получава торта за рождения си ден. Дружеството има детска градина, спортни клубове, медицинска помощ и всичко това е напълно безплатно.

Изпълнителният директор и гостите на официалното откриване на офиса в Стара Загора пожелаха успех на начинанието и още много работни места в „Арсенал“ за хората от Старозагорски регион.

Всички свободни работни позиции могат да се разгледани на фирмения сайт: www.arsenal2000.com, рубрика Jobs, и на място в офиса в Стара Загора.

В новия офис ще получите информация за всичко, което Ви интересува относно трудовата ангажираност в „Арсенал“ и пълния пакет социални придобивки, съдействие за подаване и придвижване на документите Ви за кандидатстване за избраната от Вас позиция.

Гарантираме коректност, улеснение, професионално отношение – казват от ръководството на дружеството.

Офисът работи от понеделник до петък от 9:00 до 19:00 часа, в събота – от 10:00 до 14:00 часа. Офисът ще работи и на 26, 27, 28, 29 и 30 декември 2022 г. от 9:00 до 19:00 часа. Тел.: 0882 987 754; 0882 987 799, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg