„Забранените фокуси на Ненчо“ гостуват в Стара Загора

Ненчо Илчев и Лара Златарева представят на 22 януари, от 19:00 часа, в Културен център „Стара Загора“ „Забранените фокуси на Ненчо“. Автор и режисьор – Емил Марков, сценография и костюми – Нина Пашова. В магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев. Хореография – Петя Христова, помощник-режисьор – Вилиана Панталеева.

Продукцията е на театър „Българска армия“ – София.

Билети ще се продават след 4 януари на касата на Културен център „Стара Загора“, до централния вход, от 12:00 до 18:00 часа.

Резервации преди 4 януари – на тел. 0898 293 951, 0877 373 489.

Nencho 1

nencho lara 

Левитация, изчезване, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет… са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. В шоуто на Ненчо тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но той ще включи и публиката в тях.

„Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно“, казва Ненчо Илчев.

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са „забранени“, ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо – познатата от телевизионния екран Кака Лара. „В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!“, казва Лара.

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.

Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg