Театрална студия „Фантазио“ представя премиерен спектакъл

„Шерлок Холмс и синият карбункул“ е името на новият премиерен спектакъл на Театрална студия „Фантазио“ при Народно читалище „Родина – 1860“. „Впускайки се в разследването на една кражба, героите на спектакъла правят своите открития за живота, приятелите, познатите, непознатите и най-вече за себе си. Моралните дилеми са тези, които ни изправят пред самите нас.

FANTAZIO

А приключенията в живота на младите актьори, сега предстоят“ – казва режисьорът на постановката и ръководител на студията, актрисата Елена Азалова.

Благодарение на подкрепата на Община Стара Загора, входът за представленията е безплатен – на 8 и 9 април 2023 г. от 17 и 19 часа, в залата на втория етаж на Народно читалище „Родина – 1860“ (ул. „Свети княз Борис І“ № 94).


Театрална студиа „Фантазио“ е създадено през есента на 2016 г. и се ръководи от известната и обичана актриса от Драматичния театър „Гео Милев“ в Стара Загора Елена Азалова. На театралното изкуство се обучават деца от ІV, V и VІ клас. През май 2017 г. те представиха своя първи спектакъл „Как да си популярен в училище“.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg