Sporteen day в Стара Загора на 13 май

Община Стара Загора организира за втора поредна година дългоочаквания от младежите Sporteen day. Той ще се проведе на 13 май, в парк Артилерийски, от 16:00 часа. Празникът е по повод Международния ден на спорта и предизвикателството и е с вход свободен. Богатата програма включва състезания по минифутбол, баскетбол 3х3, стрелба с лък, тенис на маса, тенис на корт, дартс, street workout, демонстрации на скейт парка.

На сцената в парка спортните емоции ще бъдат съпроводени с участието на хип-хоп школите към Центъра за подкрепа за личностно развитие, The Scary Shadowzzz, Do it crew , мажоретен състав към Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, Zumba with Poli, магията на Yang Family Tai Chi, вълнуващите изпълнения на грациите от клуб „Импала“. Специални гости на събитието ще бъдат певците Ballan, Алекс и Влади и тандема Торино и Пашата.

Партньори на събитието са „Декатлон“, Спасителен център за диви животни „Зелени балкани“, Международен младежки център и Център за подкрепа за личностно развитие.

При лоши метеорологични условия концертът ще се проведе в залата на Културен център „Стара Загора“.

plakat SporTeen Day

www.infoz.bg  www.infoz.bg