Отличават изявените спортисти на Стара Загора

На 12 януари 2024 г. от 18:00 часа ще се проведе официалната церемония по награждаване на „Спортист на годината“ за 2023 г. Тя ще се състои в Културен център „Стара Загора“. Категориите, в които ще бъдат наградени най-добрите ни атлети, са седем. Тази година специална награда ще бъде връчена на участниците от Световните игри „Спешъл Олимпикс“ през 2023 г., провели се в Берлин, Германия.

sportist0sz

Освен Спортист №1 за 2023 г. на Бала ще бъдат отличени още „Най-перспективен състезател за 2023 г.“, „Боец на 2023 г.“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“, „Ветерани“ и „Юбиляри“.

Комисията, оценяваща спортистите, е с председател Петко Крумов, началник на отдел „Спортни дейности“ и членове – Красимира Чахова, председател на Постоянната комисия по „Спорт и младежки дейности“ в Общински съвет – Стара Загора, Асен Асенов, главен експерт „Спортни дейности“ и журналистите Желязко Динев, Стефан Стефанов и Чавдар Златев.

„Спортист на годината“ е традиционно събитие, организирано от Община Стара Загора, в което се отдава почит към хората, прославили града със своите високи постижения и труд в областта на спорта.

новини Стара Загора  www.infoz.bg