Кариерният форум WorkIn Stara Zagora ще се проведе през април

За втора поредна година Invest Stara Zagora организира кариерното изложение WorkIn Stara Zagora, под надслов „Твоята възможност за реализация!“. Събитието ще се проведе на 19 и 20 април 2024 г. в Държавна опера – Стара Загора и ще осигури възможност за среща между търсещите и предлагащите работа.

WorkIn Event

Двудневният форум отново ще бъде разделен на два модула – лекционна и изложбена част, като тази година организаторите гарантират много интересни лектори и техните вдъхновяващи  истории и полезни съвети. В изложбената част се предвиждат повече щандове на компании от Стара Загора, които ще представят свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Първото издание на WorkIn Stara Zagor привлече над 30 водещи фирми в града от различни браншове, както и над 500 посетители на едно място в Културен център „Стара Загора“. След първите стъпки, довели до успешната реализация на изложението, екипът на отдел „Инвестиции“ в Община Стара Загора има удоволствието за втори път да отправи покана към всички фирми, които имат желание да се включат като изложители в събитието със свой щанд, представяйки дейността си, свободните позиции и потенциал, за да открият сред желаещите своите нови попълнения в екипите си.

Регистрацията за участие е със срок до 26 януари 2024 г. на e-mail адрес аТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или на тел. 042 614 612. Повече информация за предходното събитие можете да намерите на  invest.starazagora.bg/en/work.

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg